Nema Embiida, očekujem da Tucker bude na Nikoli kao i zadnji put, odlicno ga cuva, lako moguce da uđe u probleme sa prekršajima. Zadnja 2 poena 1/4 iz igre i 4 prekrsaja.
Posto sam u jakoj seriji od 5 uzastopnih promasaja a mozda i vise ne znam ni ja, protumacite sami sta igrati na Aytona
Igram svakog iole pismenijeg centra protiv Jute u over. Ayton se vraca posle pauze od par meceva, Bukeru treba pomoc u napadu a CP3 itekako zna da zavrti pik sa doticnim. Finiksu treba pobeda pa ocekujem Aytona sa dobrom minutazom i nadam se da nece biti nekog ranog BO
- kako Portland odmara tako Sharpe dobio ogroman usage rate, dosta mu lopta u rukama , sad je glavni a neiskusan unazad tri tekme kako igra glavnu rolu ima 5.3.1. TO tak da vjerujem da ide večeras na 2 najmanje
Kingsi dobro otvaraju utakmice, igraju full sastav mislim da im niko nije out. Kod Mine ima par izostanaka i na strani ne otvaraju dobro tekme. Jos ako bude Edwards out onda je ovo zicer.
Srecno!
Vestbruk druga napadacka opcija od povrede Pola Dzordza.Iako ce primarni defanzivac na njemu biti Beverli Vest nema problem sa njim i u karijeri je na proseku od 25 poena kada je Beverli na drugoj strani.Poznato je njihovo rivalstvo,bice vatreno i veceras ne sumnjam.
Porter u dobroj formi što se tiče asista. U zadnjih 10 tekmi na prosjeku od 6,6 asista, VS Nicksu na prosjeku od 8 asista po meču. Lopta skoro stalno kod njega minutaža je tu konstantna, igra oko 36 ,37 min, i za to vrijeme vjerujem da će uspjeti imati 7 točnih dodavanja.
Idem “ziheraški” večeras, Brunson je out, Julius će da forsira do iznemoglosti jer to je u njegovoj prirodi. Houston je sa druge strane, defanzive neće biti, u Full sastavu su pa bi trebali ostati egal do kraja.
U prvom okršaju ove sezone Julius 35pts, blizu 20 penala, Brunson ni taj meč nije igrao. Očekujem ga i večeras na 30+pts.