Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#185154 Danas je europa na rasporedu pa da probamo, prosli tjedan je bilo uspjesno.

Horiha i Vejin 3+ 1.66 bet365

Horihu sam analizirao zadnje 2 utakmice i obje je glatko dosao. Covjek uzima svoju porcijz suteva i do sada nas nije razocarao. Prvu protiv nexea je zabio 5 komada a ovih 3+ je 6 zaredom ispostovao.

S druge strane Vejina se spominjalo prije prve utakmice kao izvodaca penala u odsustvu Melica, nije prvi pucao, kasnije je ali je promasio oba penala koje je izveo. I bez toga je odigrao odlicnu utakmicu. Zabio je 7 komada iz igre iz 10 pokusaja i danas 3 nebi trebalo biti problem

Potencijalni problem ovog para je rano odvajanje Nexea, ali 3 gola nisu puno ta obojicu i ocekujem prolaz

Robledo 5+ 1.50 bet365

Robleda svi koji prate rukomet znaju kroz spanjolsku reprezentaciju a danas je ispred njegove ekipe jako bitna utakmica. Idu u goste Skjernu, nose 2 razlike iz prvog susreta i on mora biti na razini ako zele dalje. Ocekuje se utakmica ba puno golova, prva je bila sa cak 66 komada i ako bude taj tempo cak i malo sporiji Robledo mora u over. U prvom susretu je zabio 6/12 i nadam se da ce i danas biti tako agresivan na gol. U pravilu uzima 10ak suteva po susretu, ovo je najbitniji do sada pa ocekujem i vise. Zabio je 5 golova na zadnjih 7 susreta u europi a i u prvoj je Skjernu dao 6 sto sam vec spomenuo.
By kokolo50
#185162 Horiha i Vejin dignuti na 1.72...

Burazi Costa,obojica 4+ Bet365 1.44

Mislim da ih je Rovinjez već nekoliko puta spominjao. Sporting lovi -3 iz prve tekme kontra Bidasoe,a bez buraza na pravoj razini nemaju šemse. Minute će imati jer je tata Costa trener,tako da mislim da ovo ide.
By SergioRodriguez
#185196 Ljut sam kao ris...robledo 6 komada...horiha ispostovao klasika i umjesto da ga odigram 3.5 over kao 100 analiza do sada ja spajam s jebenim vejinom...1/4 i 20 min drugog poluvremena na klupi sjedi jer je debil...uhh kako si izbijem novce iz dzepa
By kokolo50
#185288 Ne kužim kaj si igrao. Brača Costa 4+ oklada koju sam ja postavio je da će obojica zabiti minimalno 4 gola na tekmi. Ovo što je Sergio igrao je da će oHoryha i Vejin svaki zabiti minimum 3 gola na tekmi,a Vejin je imao šut iz igre 1/4 pa ne kužim što su ti tu priznali?
By SergioRodriguez
kokolo50 wrote:Sergio...

Ali Zein i Reikind 2+ 1.44 ili Eric i Kuduz 3+ 1.61?

Ja bi radije Zeina i Reinkinda...Reinkindu prilika da se raspuxa u losoj je formi, Zein isti povrstnik. Erica mozda odmori danas a Bylik dobije vise minuta. Da je egal uvijek Eric i Kuduz ali danas moguce kalkulacije...nisam previse pametan oko toga :lol:
By kokolo50
#185294 Ali Zein/Harald Reikind 2+ 1.44 Bet 365

Uzet će i Kuduz i Zein svoju porciju šuteva. Pošto je tekma praktički riješena u prvoj utamici,a i s obzirom na trenutnu formu Kiela,očekujem brzu tekmu sa dosta golova. Kod Kiela opet nema Weinholda,pa će valjda i Reikind svoja 2 zabiti.

Lovro Mihić (3.5) under 2.10 Bet365

U večini HR klada je na 2.5 grana i to mi je nekako realnija od ove Beta. U prvoj tekmi Lovro je imao 3/4 dok ga i u gostima očekujem na 4-5 šuteva iz igre i samo će uz visoki postotak realizacije do 4 gola. Zanimljivo je da ga Bet drži na 4+ golova 1.90, dok je over na 3.5 1.66.