Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
Gurovic15 wrote:
yoldza wrote:Rovinjez polazi u 100% slučajeva kad ga ja ne pratim kad ga ja pratim nikad ne prolazi. . nevjerojatno...

sad videh ovaj post hahaha pa bukvalno i ja
jos kad postavi 2 igraca,pa ja uzmem ovog sto je navodno laksi,gledajuci kroz analizu a bude corak

evo danas sam ispratio,ce da vidimo rasplet

rasplet se vec izgleda naslucuje....nebi proslo kad ja ispratim da jebe jez jeza
By yoldza
#185579 Ja imam dokaz tiketi u singlu :) posto smo to sad utvrdili javno obećavam vise nikad od rivinjeza necu uzeti tip da moze covjek da sirotinji donosi dobitne...realno zadnja 4 tipa sam ispratio i ti nisu dosli svi ostali su mu lako dosli. Tako da. Izvini Rovinjez i ovaj put. ..edit me njegova zadnja 4 nego zadnja 4 uopšte koja sam ispratio ima 0/4 to jest niti jedan nije prodao kojeg sam uzeo od njega. ..a lik ima pre ovog Dorsija mislim seriju od 4/4 ili mozda i vise jer ne pratim Aba ligu kad stavi...
By Alkar
#185581 Ima i vecu seriju od 4/4 i to nije upitno, al nekad su jbg i druge popratne stvari bitne da tip prođe, ko je mogao naslutit da ce mu dati ovako malu minutazu
By BookmarkMafijasi
Rovinjez wrote:
BookmarkMafijasi wrote:Jel prati neko VTB rusku ligu? Imam fiks 1 na nizhny ne znam da li da branim kvota 2.70 na dvojku..

Trebali bi dobit ali ako su vece pare u pitanju branit normalno

Izgubili, nisam branio hteo sam da se okockam ko me jebe sad, kakav me baksuz prati danas znao sam da cu pasti