Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Rorie over 9,5 super sport
-spustio ga ss sa 11,5 na 9,5 i ja ovo moram uzet, igrat će dosta, imat će koje slobodno, a CZ sa vildozom i campazom ne može se baš pohvaliti sa nekom obranom. Nema Nedovića kod zvezde, a i u aba ligi lošije igraju obranu + kod mege nema uskokovića tako da + za roriera

Winn
By petko87
toshiba86 wrote:Svi makli Smailagića iz ponude.Šta ne igra ili se prestrašili haha.

Kod nas ga drzali u lokalu na 11.5 1.80, ja ga iskreno cekam za lep iznos… spajao ga s dobricem, pa s petrusevim i rorijem i plus imam singl… bice veselo hahahahahha
By Darko1987
#185847 Ekipa, prebacio sam sve postove u ovu temu, u onoj nek stoje samo prijedlozi pa da vidimo kakav će skor biti na kraju mjeseca. Zbog preglednosti sve komentare, sugestije, tikete i slično ove postajete… hvala! ;)
By toshiba86
petko87 wrote:
toshiba86 wrote:Svi makli Smailagića iz ponude.Šta ne igra ili se prestrašili haha.

Kod nas ga drzali u lokalu na 11.5 1.80, ja ga iskreno cekam za lep iznos… spajao ga s dobricem, pa s petrusevim i rorijem i plus imam singl… bice veselo hahahahahha

Ma čudno mi da ga lokali HR makli to im nije običaj.ajde da smanje tečaj ili dignu granicu ok to radi ali da skroz izbace neznam šta je bilo.Eto sad pogledao igra.
By petko87
toshiba86 wrote:
petko87 wrote:

Ma čudno mi da ga lokali HR makli to im nije običaj.ajde da smanje tečaj ili dignu granicu ok to radi ali da skroz izbace neznam šta je bilo.Eto sad pogledao igra.

Ispasce bolje sto su ga makli