UcenikBGD wrote:NeLePFC wrote:Izgleda ce sve da nas prejebe Smailagic. Kakva panjina nemam reci. Jos sam se dvoumio izmedju njega i Tristana
Ja bih igrao Tristana da sam imao gde. Nigde ga nisam video u ponudi. Momak je skolovan igrac,za razliku od ove paljevine iz Koteza. Jedino sto je Tristan mekan,klasican tatin sin koji ne grize i boli ga kita da se cima u odbrani,zato nista od njega ozbiljno biti nece,ali za ove domace lige i indijance je klasa,meka ruka,visina itd itd jedino sto nema zelju da grize
Tristan je klasična bolekurčevina. Ne zivi mu se bukvalno,a steta za takav talenat. Bila granica 7.5 i ja stavim ovog teletabisa
Jeffrey wrote:SergioRodriguez wrote:@jeff ocekujem smajlagica na vecoj granici admiral se nece zajebat da nema lesorta sigurno
A sto se tice ovog za mornar top info...treba jos danas to uzet...samo koga..pecarski mozda
probaj Pecarskog ili Vrankovića , a možeš i Ledaya + ali ništa mi nije baš sigurno.....
Eto Pecarski, Vranković, Leday svi došli
Gallinari8 wrote:E moj Smaji nemoj biti rob ekipe de nabij je nogom bar jednom
4 faula 3 poena, klasika, vise faulova nego poena!!! Uz fantastican sut za 2 poena za jednog centra 0/0. Doduse briljirao je za tri sut 0/1 !!!
Jeffrey wrote:Sutra Derbi oslabljen u Ljubljani, tak pišu bar, nisam iskopao tko fali ako tko zna neka napiše
Mozemo isto ko danas jer nisu naveli ko Ce izostati, isto tako kod Cibone se kapusta ozljedio kod Igokee pa je pitanje hoce li biti spreman za Zadar sutra, ako ne kec 1,75 i radovcic over 7,5