Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
Falcao said

i zasto je na hardena over porasla kvota na 2 meni je to cisti over?

Narasla je i na Kyrie stvarno neznam. Mislim da je to navlakusa ;)
By ludak
#1865 Parker T(dk)-Aldridge L. 2 1,85 duel kosarkasa , ja mislim da bi aldridge lagano mogao pobjediti parkera mišljenja?
By kokodril
ludak said

Parker T(dk)-Aldridge L. 2 1,85 duel kosarkasa , ja mislim da bi aldridge lagano mogao pobjediti parkera mišljenja?

parker u prvoj ovosezonskoj utakmici protiv memphisa 30 poena,
i meni je to izgledalo dobro ali nakon ovoga nema šanse da po tome čačkam
By kokodril
ronnie008 said

šta mislite može li Lin preko 12,5?

može ,a isto tako može ostat i ispod ,to ti je 50-50
By iggidala
kokodril said

ludak said

Parker T(dk)-Aldridge L. 2 1,85 duel kosarkasa , ja mislim da bi aldridge lagano mogao pobjediti parkera mišljenja?

a kada pogledas tko cuva Aldridge.a Lee koji je los u obrani , mislim da ce i on pun kurac koseva dati veceras. Zato su ga i stavili u rang sa Parkerom ;) Aldridge ce opet over , kao sto sam i jucer prognozirao.
By kami
iggidala said

kokodril said

ludak said

a kada pogledas tko cuva Aldridge.a Lee koji je los u obrani , mislim da ce i on pun kurac koseva dati veceras. Zato su ga i stavili u rang sa Parkerom http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Aldridge ce opet over , kao sto sam i jucer prognozirao.

ja mislim da ce aldridge opet ic manje,isto kao sto je i jucer isao u under,tesko da ce premasit marginu od 20,5 koseva ;)
By kami
#1872 (20.5)POR - Aldridge L.
Tip:MANJE
(23.5)OKL - Westbrook R.
Tip:MANJE
(19.5)NYK - Smith J.R.
Tip:VIŠE

igram na osjecaj,stvarno nemam nista pametno za dodat,sto manje analiziram to bolje prodem...