Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
iDjoleQ wrote:Micovic se povrijedio iz MZT ili sta se desava, gleda li neko :D

Kava povreda? O cemu pricas? Covek normalno zavrsio 2/4 u ekipi. Igrao 13 minuta u prvom poluvremenu.
Jedino ako ocekujes da svih 20 minuta igra. Ili da bude na terenu i sada na pauzi izmedju poluvremena :D
By iDjoleQ
#186330 Igrao je po 36' 37' minuta prethodne utakmice a ovdje je izasao na 5 minuta prve cetv i vratio se kasnije. Nisam gledao utakmica pa me zacudilo sto je izasao tako rano u odnosu kakvu minutaza ima :D
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Dominik Mavra over 15,5 (1,85) SS

Bitna utakmica za jedne i druge, Split je u borbi s derbijem i Zadrom za doigravanje dok mzt mora pobijediti kako nebi i matematički ispali danas, Mavra im je zabio 23 poena u 26 min prvu utakmicu a i opcenito igra sezonu karijere, trebao bi biti over

9 na poluvremenu i onda kad ocekujes da i on i Split dodaju gas desi se suprotno i zabije svega 3 poena u 17 minuta drugo poluvrijeme
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:@rovinjez @jefrey

Jel se isplati danas gagica over povijati? Zadnju im dao 14, Zvezda pusta pod kosem itd...

Iskreno nebi tu ništa igrao sam odluči
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Ante Tomić 14.5- bet 2u
- opet idem sa Tomićem -, a zašto Valencija sutra bez Dubljevića nije potvrdeno ali nebi trebao igrati, povreda protiv CZ, (Jimenez, Dubljević, Van Rossom, Prepelič) a šta to znači Rivero većinu vremena na parketu, a to je top za ovaj pik, čvrst pod košem, i nema laganih poena, znači izravan matchup sa Tomićem. Ali ono što je meni jako bitno za ovaj pik koliko sam pročitao Joventud je bitnija tekma u Eurocupu za 3 dana i vjerujem da će sutra biti dosta rotacija pod košem tako da za cca 20min ako Tomić nebude dao 4+ poena sa slobodnih( ali loš je tu) teško će do 15 poena.

lagani winn :), (samo neka ga stavljaju na 14,5 )