Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rudy5
#186803 Pa ne pišem o današnjoj utakmici gdje je imao očajne sekvence,nego se moj post odnosi na njegovu karijeru a ti si napisao da je prosječan igrač jer je danas odigrao slabije.Pa on i Agada su temelj Ginzburgova vrhunskog sustava kao dvojica komplementarnih bekova s tim da je Agada jasno bolji u obrani.Da ih nisu zadesile povrede kapetana te 2 prevazna igraca Agade i Kennedyja oni bi mogli tu računati na titulu ,baš šteta
By Rudy5
#186805 Za Kennedyja je gotova ,Agada se ozljedio protiv Venezije u 2/4 te je tada nakon mag objavljeno da je vani 4-6 tj tako da bi se mogao vratiti u PO Eurocupa
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Zoran Dragic over 9,5 (1,85) SS

Energija uvijek na nivou i to je nesto sto mi se najvise svida kod njega, odlican u prodoru i tesko ce ga tu itko zaustaviti i moglo bi tu biti dosta penala za njega, ako ne bude neki BO definitivno ocekujem da bude dvoznamenkast

T.J. Shorts over 19,5 (1,85) admiral

Bonn je igrao fenomenalno citavo natjecanje i onda se desila jedna losa utakmica sto su Francuzi iskoristili i sad je situacija takva da moraju dobiti ili nista od F4. Shorts prvu utakmicu 24 poena a za ocekivati je da danas dodatno da gas u ovoj vitalnoj utakmici za njih

Dragic 3/12 Shorts 3/14 alal vera majstori
By mrsincobain
Rovinjez wrote:
Rovinjez wrote:Zoran Dragic over 9,5 (1,85) SS

Energija uvijek na nivou i to je nesto sto mi se najvise svida kod njega, odlican u prodoru i tesko ce ga tu itko zaustaviti i moglo bi tu biti dosta penala za njega, ako ne bude neki BO definitivno ocekujem da bude dvoznamenkast

T.J. Shorts over 19,5 (1,85) admiral

Bonn je igrao fenomenalno citavo natjecanje i onda se desila jedna losa utakmica sto su Francuzi iskoristili i sad je situacija takva da moraju dobiti ili nista od F4. Shorts prvu utakmicu 24 poena a za ocekivati je da danas dodatno da gas u ovoj vitalnoj utakmici za njih

Dragic 3/12 Shorts 3/14 alal vera majstori

Ne znam je li smijesnije Dragicevih 3/12 ili Cedevitinih 5 u zadnjoj cetvrtini :roll:
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Trae Bell Haynes over 12,5 (1,85) admiral

Budućnost svoju europsku avanturu nastavlja kod Ulma i trebalo bi biti zanimljivo jer su to vise manje podjednake ekipe, ja sam dvojio sinoc u glavi prije izlaska granica između Haynesa i greena a kad sam vidio jutros kako su postavili jasno sam uzeo njega. Brz dinamičan bek kojeg ce yago i ostali tesko zadrzati. Pod kosem ceka Caboclo koji zna raditi gluposti s faulima sto smo i mi jednom osjetili tako da bi put prema kosu mogao biti i laksi, trebao bi to biti over

Dobar