Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By MTD
#186933 Brat Ante ispostovao danas. Kroz iglene usi over zadnji par na narodnjaku. U 23. minutu bez poena, maltene bez uzetog suta, na kraju nekako 16 uz gomilu bacanja. Deset poena dao u poslednjih 7 minuta meca.
By Nasir Jones
#186957 Fener juri plasman u final 8 :D
Za plasman se bore zalgiris baskonia i fener.
Za baskoniu ce biti tezko, igraju u atenah gde ce zanimljivo biti sudac litvanac . Moze se uzeti i litvanca giedraitisa under pts, valjda nece protiv svojih silovati.

Svida mi se jos
Maodo lo pts+ (nema blatta, dobra forma, lagan matchup, ocekujem 15pts+)
Pierre pts+ (ocekujem ga na 10pts+, zadnje vreme dosta aktivan u napadu, bitna utakmica, zvezdu zadnje vreme si trpaju na trojki)
By JohnnyNoCash
#186964 Znam Nasire, ali licno mislim da Baskonia ostaje bez top 8, zato sam i napisao onako. Jos jedna stvar, po meni je velika razlika kad u doigravanju igras protiv Zalgirisa ili Partizana. Bez obzira sto se F4 igra na njihovom parketu, ne vjerujem da imaju šanae protiv bilo koga od prve 3 ekipe. Još nešto, Partizan mi je ubjedljivo najnezgodnija ekipa od ovih 5-8. Ali otom potom, bit ce jasno sve veceras :)
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Zvezda Fener 161.5 + 1.85 (uklj. produžetke)

Zadnje kolo, Zvezda nema šta da izgubi dok Fener ganja što bolji plasman na tabeli i što lakšeg protivnika. Zvezda povezala par odličnih pobjeda, i ne vjerujem da će gostima biti nimalo lako doći do pobjede večeras. Po meni nekako obje ekipe bi trebale po 80 ubaciti minimalno.

W
By Nasir Jones
#187036 Bet at home i estave, kvota 15, mali ulog.
Bayern-zalgiris X

Zalgirisu treba pobjeda, a bayern ima cilj pobjediti zadnju tekmu izpred svoje publike. Sav pritisak ce biti na zalgirisu, i djeluje mi da ce biti tjesna zavrsnica i sa malo srece i produzetki. Bayern je ekipa koja dobro igra doma, tako da mala kvota na pobjedu zalgirisa nije realna.
Bayern doma:
Izgubili za 3 protiv monaca
Izgubili za 1 protiv albe
Pobjedili asvel za 4
Pobjedili zvezdu za 7

Image
Image
By Gurovic15
sicily wrote:Mike James 16.5 Manje (1.85) Mozzart

Utakmica bez takmičarskog značaja za obe ekipe, Efes svoje šanse za prolaz okončao prošle sedmice porazom u turskom derbiju dok je Monaco zacementirao četvrtu poziciju. Dosta napadački raspoloženih igrača kod Monaka spolja pa očekujem da Obradović racionalno rasporedi minute i mislim da James neće preterano biti zainteresovan da forsira u jednom ovakvom meču.

sad videh ovo
James se tamo za sve pita i ako on zeleo igrati Obradovic tu nista ne moze osim da napravi zbrku na klupi,a to mu ne treba u ovom trenutku
tip je ok i trebalo bi da odmara ali ako on zeleo da rokne blize 20p bice tako
ako si gledao konferenciju obradovica posle meca sa partizanom jasno ti je o cemu pricam