I onda shvatis da ti ljudi zaraduju za zivot od kosarke,kakvi su to klocevi od ljudi ,ovo je u rangu utakmice djece od 8-10godina
19bruno98 wrote:30-5 hahah
I onda shvatis da ti ljudi zaraduju za zivot od kosarke,kakvi su to klocevi od ljudi ,ovo je u rangu utakmice djece od 8-10godina
Gurovic15 wrote:sicily wrote:Mike James 16.5 Manje (1.85) Mozzart
Utakmica bez takmičarskog značaja za obe ekipe, Efes svoje šanse za prolaz okončao prošle sedmice porazom u turskom derbiju dok je Monaco zacementirao četvrtu poziciju. Dosta napadački raspoloženih igrača kod Monaka spolja pa očekujem da Obradović racionalno rasporedi minute i mislim da James neće preterano biti zainteresovan da forsira u jednom ovakvom meču.
sad videh ovo
James se tamo za sve pita i ako on zeleo igrati Obradovic tu nista ne moze osim da napravi zbrku na klupi,a to mu ne treba u ovom trenutku
tip je ok i trebalo bi da odmara ali ako on zeleo da rokne blize 20p bice tako
ako si gledao konferenciju obradovica posle meca sa partizanom jasno ti je o cemu pricam
Evo i ja ovo sad vidim i što bi rekao onaj iz gde je pečat "Ja ne znam ko sve vi i odakle se javljate"
sicily wrote:Gurovic15 wrote:sicily wrote:Mike James 16.5 Manje (1.85) Mozzart
Utakmica bez takmičarskog značaja za obe ekipe, Efes svoje šanse za prolaz okončao prošle sedmice porazom u turskom derbiju dok je Monaco zacementirao četvrtu poziciju. Dosta napadački raspoloženih igrača kod Monaka spolja pa očekujem da Obradović racionalno rasporedi minute i mislim da James neće preterano biti zainteresovan da forsira u jednom ovakvom meču.
sad videh ovo
James se tamo za sve pita i ako on zeleo igrati Obradovic tu nista ne moze osim da napravi zbrku na klupi,a to mu ne treba u ovom trenutku
tip je ok i trebalo bi da odmara ali ako on zeleo da rokne blize 20p bice tako
ako si gledao konferenciju obradovica posle meca sa partizanom jasno ti je o cemu pricam
Evo i ja ovo sad vidim i što bi rekao onaj iz gde je pečat "Ja ne znam ko sve vi i odakle se javljate"![]()
Minutaža limitirana, druga stvar lik nije u formi, tip lagano uhvaćen naglašavam sa sve Loydom Out, tako da samo nemoj ti meni da objašnjavaš ko je i šta je Mike James i ta repliciranja ubuduće zadrži za sebe ili jednostavno vidi da ne vidiš kao što si sad video
napisao sam ti ovo pre meca a ne ko ti sada kada su zavrsili dodjes i solis pamet
covek igrao sasvim pristojnih 25minuta i lik nije dao kos iz igre vec sve sa penala
nigde u tvom prvom postu ne pise da lik nije u formi,to si sad naveo
ni jednu trojku ponovo nije postigao kao ni protiv partizana i sada ima 0/6 za tri
prosao ti tip svaka cast
ocekivao sam da ce posle onog slabog meca sa Partizanom upravo da opali koju loptu vise i da opet ti tvrdim da se on sve pita tamo
https://twitter.com/euagelos_pap/status ... 03520?s=20
https://twitter.com/euroleague_time/sta ... 76025?s=20
kada je gostovao protiv zvezde u beogradu izasao u provod,bole ga patka za obradovica,igrao mamuran i opet je sasuo 26p ali monako izgubio lagano taj mec
pokusao je to u Olimpia Milanu pa ga je trener Messina momentalno izbacio iz tima
nikad ne bi igrao na takvog igraca neki ozbiljniji novac a tebi cestitke na zaradjenoj lovi