Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By petko87
#186997 B. Leverkusen Dom2+ (strasna forma, ubijaju na mesto kako igraju u poslednje vreme)
Man U dom2+ (na osecaj, znam da kao Sevilja igra tu LE dobro i to ali ovo je neka druga Sevilja koja se bori za opstanak)
Juventus 1x&2+ (juveu jedina sansa za LS sl sezone je da osvoje LE)
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Juve - Sporting X2 2.00

Juve neprepoznatljiv unazad nekoliko sezona, Sporting pored Benfice zaista čini okosnicu trenutno Portugalskog fudbala. Izbacili su Arsenal prošlo kolo, malo su sreće imali na Emiratesu, ali su opet momački odigrali i nije da nisu imali svoje šanse. Kvota zaista odlična, a i ako izgube, vjerujem da u konačnici prolaze žabare

L, šteta, nisu nimalo lošiji bili. Čekam uzvrat da odigram 1, pa možda čak i prolaz
By Jeffrey
#187057 Jučer pad na kartonima Lech-Fiorentina, domačini samo 5 faula nije ni čudo što su primili 4komada, tako se ne igra nogomet.
Za danas derbi začelja u Njemačkoj Shalke -Herta ali problem margina realna 4.5 i ono što je najveći problem sudac Brych , teži underaš , sjebao me x puta. Uzet ću okladu danas na niži stake jer moram zbog važnosti pa eto ako tko hoće nek si uzme, uz Šibenik Gorica mislim da i ova danas ide na kartone
By enemies
#187096 Ne kuzim da danas u doba VARa ides tako isprovocirati drugi zuti…
Trebao je on dobiti zuti za simuliranje
Ali bit ce veselo jer u medusobnim omjerima su bila dva nerjesena i u Gorici je Sibenik dobio 3:0, sto znaci da bi ako ostane ovako u slucaju istog broja bodova Gorica ostala u ligi tako da trebalo bi bit zustrine i dalje
By Jeffrey
#187116 Šibenik-Gorica winn kartoni , lost crveni. šteta što je bio neaktivan rezultat jer sam 100% siguran da bi i to ušlo.
Njemački derbi za opstanak Schalke-Hertha winn 5 žuti nemože ni brich da sruši ovo
By Jeffrey
#187145 Idemo i danas jako 10/10 za jače
Eupen- Waregem over 4 kartona Favbet 1.85
- borba za opstanak, stvar je ovakva Waregemu igra pobjeda došli bi na -1 i imaju doma puno lakšeg protivnika nego Eupen zadnje kolo u gostima tako da bi sa pobjedom u gostima uhvatili zadnju slamku spasa, Eupen ako ovdje ostane ne poražen trebao bi ostati u ligi iako i Oostende prijeti ( ali težak raspored) tak da izravna borba. U jesenskom dijelu sezone 4ž, a ovo sad bitnija tekma, radi se o grubim ekipama Waregem u 32 kola 72ž/7c u top 3 najgrublji u Belgiji, Eupen ništa blaži 61/6 debelo prosjek preko 2 obje ekipe, sudac top Jasper Wergoote u top 5 u Belgiji po kartonima debelo preko 4 a nama 4 vrača ulog, gotovo sam siguran da će se iči na sve ili ništa po grubosti tako da nebi se čudio i Crveni koji se broji kao 2, idemo im uzet lovu