Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#186773 Moram da se nadovežem na tip Rikhardson - Gidsel (4 + ili 5+)

Jacob Tanderup Holm (3.5) over 1.65 SS

Zašto Holma? Pa koliko gledam sastave na EHF stranici https://www.eurohandball.com/en/matches ... se-berlin/ u sastavu nema Gidsela. Što znači da će vjerojatno Wiede desno,a Kopljar u obranu. Očekujem da Holma dignu barem za gol. Iako ne trpa toliko kao Gidsel,a ima tko i zabijati u Fuchseu,mislim da može do 4 gola danas.
By kokolo50
#186799 Jacobsen + Robledo (obojica zabijaju 4+) 1.50 bet365 - ovo je prošlo,iako ne znam koliko je na kraju Jacobsen zabio...

Nije mi jasno zašto nema Holma od 10 minute,je li ozljeda u pitanju? Ali zato Rikhardsson evo već 13 komada! Šteta što nije Gidsel igrao.
By kokolo50
#186807 Evo,kod trenutno obrađene statistike (još nije potpuna) Jacobsen je na 8/10,ali bitno da su papci iz Supersporta več označili da je zabio 4 i da je tip gubitan. Nije mi jasno koja seljačina obrađuje rukometne tipove u Supersportu. :D :evil:
By kokolo50
#186816 Uklonili da je gubitan,sada će valjda ispraviti. Bravo Rovinjez majstore,ispratio te Jacobsena i Schillera i obojica prošli. Svaka čast mojster! :D
By Rovinjez
#186987 Benjamin Richert over 6,5 (1,90) bet365

Igrali smo ga vec prije par kola, radi se o odlicnim krilu chamberyja koji je medu 3 najbolja strijelca lige, sutira i penale s kojih je u pravilu precizan. Prvu utakmicu dao im je 9 komada
By Rovinjez
#187017 Kakve su ovo magije krv ti jebem, izvadi ga nakon 20 minuta sa 4 gola i vise ne dobije ni jednu mrtvu sekundu do kraja
By SergioRodriguez
#187030 Toke Schroder 5+ golova 1.80 bet365

Idemo danas sa Tokeom protiv Monpeljea. Jedino cega se ovdje bojim je razbijanja i manje minutaze za Schrodera ali prihvacam taj rizik. Toke je odlican igrac, puca penale, cesto zabija iz kontre i 5 komada nije puno. U zadnjih 15 susreta ima 14 prolaza na ovu granicu a taj jedan put je zapeo na 4 gola. Njegova ekipa redovno iznudi barem 4 penala, on uz to uzme i 6 7 suteva iz igre i tu nebi trebalo biti problema za 5 golova. U prosloj medusobnoj im je dao 11 golova a uzeo je cak 13 suteva iz igre. Ako utakmica bude u egalu on ide i puno preko ove granice, a ovih 5 moze i za poluvrijeme zabiti
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Toke Schroder 5+ golova 1.80 bet365

Idemo danas sa Tokeom protiv Monpeljea. Jedino cega se ovdje bojim je razbijanja i manje minutaze za Schrodera ali prihvacam taj rizik. Toke je odlican igrac, puca penale, cesto zabija iz kontre i 5 komada nije puno. U zadnjih 15 susreta ima 14 prolaza na ovu granicu a taj jedan put je zapeo na 4 gola. Njegova ekipa redovno iznudi barem 4 penala, on uz to uzme i 6 7 suteva iz igre i tu nebi trebalo biti problema za 5 golova. U prosloj medusobnoj im je dao 11 golova a uzeo je cak 13 suteva iz igre. Ako utakmica bude u egalu on ide i puno preko ove granice, a ovih 5 moze i za poluvrijeme zabiti

20 minuta je bilo dovoljno, Toke 5/6 konacno lagan prolaz i nadam se pocetak dobrog niza