Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#187133 Jakobsen + Gensheimer (obojica 5+) bet365 1.83

Polufinale Njemačkoga kupa, Flensburg vs R.N.Lowen. Stvarno je bez smisla da "na dugo" idem objašnjavati zašto ovo igram. Obojica vjerojatno 60 minuta,obojica prvi pucaju penale,obojica trče kontre. A imaju Gotfridssona i Knorra na srednjem,što znači da će dobiti i 2-3 čista šuta sa krila. Jedino je pitanje realizacije i ništa drugo.
By Jeffrey
#187141 Double iz super sporta koef 1.98 2/10
Magy- Lemgo tip 1
Smits K. 7.5+
- Magy ogroman favorit razlika u kvaliteti velika i morali bi dobiti loš Lemgo lagano, i sa te utakmice Smits više, troši puno loptu, puca sedmerce zadnju jednom Kielu zabio 10 da neće Lemgu 8 u betu margina 9.5 i puno realnija
By SergioRodriguez
#187147 Slazem se s kokolom za Uwea i Jacobsena, posebno fascinantan mi je Jacobsen koji trpa iz igre kao lud, prelazi najcesce ovu granicu i bez penala.

Smits,Gisli,Zhender 4+ 1.80 bet365

Mozda je malo riskantnije igrati cak 3 igraca za koeficijent jednog ali mislim da ova trojica moraju isporucit svoje danas.
O Smitsu je jefrey sve rekao, covjek u bundes zabija preko 10 golova u prosjeku nakon SP i ovih 4 jako jako tesko moze pasti.

Gisli je u brutalnoj formi, puno toga uzima na sebe i ima odlicne brojke. Protiv Kiela proslo kolo zabija 8 komada, opcenito je na brojkama od 5,6 golova redovno i ako ne bude nekog razbijanja ovo treba glatko proci. Prije 2 mjeseca im je dao 8/9

Zehnder je malo manje poznat od ove dvojice. Prvi je u kontri i na sedmercu, jako puno zabija i ako ne promasi odmah penal trebao bi lagano do 4. Vratio se iz ozlijede i odmah je dao 7 komada Mindenu od toga cak 6 iz igre. Magdeburg dosta prima s krila, Ekberg im je dao 9 u derbiju prosli vikend. Zhender im je dao 8 komada prije ozlijede a zadnju medusobnu su ih natrpala oba krila ( Zerbe 8, Schwarzer 7).
By kokolo50
#187153 Samo napomena da je ovo Final4, znači već sutra se igra finale. Realnije je očekivati BO na tekmi Magdeburg - Lemgo, pa da ne bude čuvanja za sutra. Mada bi 4 gola trebali svi ovi zabiti i do poluvremena.
By JuriKnorr
#187159 Magnus Norlyk (Mork) under 2.5 bet365

Krilo Morsa koji igra po maximun 15/20 min jer tamo zagaranotvano mesto na krilnu poziciju ima Bjerre.Tako da ne vidim kako moze prebaciti ovih 2.5.Zadnji mec za 10 minuta dao 4/4 pa ne verujem da se to mzoe desiti i danas
By Jeffrey
JuriKnorr wrote:Magnus Norlyk (Mork) under 2.5 bet365

Krilo Morsa koji igra po maximun 15/20 min jer tamo zagaranotvano mesto na krilnu poziciju ima Bjerre.Tako da ne vidim kako moze prebaciti ovih 2.5.Zadnji mec za 10 minuta dao 4/4 pa ne verujem da se to mzoe desiti i danas

1.5 ti je ima već dva sata
By JuriKnorr
Jeffrey wrote:

jesi siguran ??jesi siguran ?? ja ne bi rekao da je prije 2 sata na 1.5 a poslat cu i skrin od tiketa sa vreme kad sam uplatio
Last edited by JuriKnorr on 15 Apr 2023, 15:05, edited 1 time in total.
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:
Jeffrey wrote:

jesi siguran ?? ja ne bi rekao da je prije 2 sata na 1.5 a poslat cu i skrin od tiketa sa vreme kad sam uplatio
By JuriKnorr
#187167 Double bet365 @ 1.96

Magdebrug to score 30 ore more @ 1.25
Henny Reistad (Esbjerg) vs Nastja Andereasen(Silkeborg) - 1 @ 1.57

Za Magy se nema sta pricati imaju top sezonu igraju jako dobar rukomet brz sa mnogo trcanja i lakih golova,nesto slican stil igre ima i Lemgo pa tako ocekujem danas bez problema 30 ili vise golova.Na zadnja 15 golova samo protiv Melsungera i Wisle nisu dali 30 ili vise golova.

Drugi par po meni tip dana,a to je da ce Reistad imati vise golova od Andreasen.

Henny Reistad za mene vec nekoliko godina unazad najdobra igracica.Ima strasnu sezonu i glavni igrac Esbjerga.Na prosek je od 8 golova po mecu a danas prvi mec play offa pa trebalo bi biti maximalno fokusirana a kad je takva onda nema spasa od nju.Ponekad uzme i 7m mada i bez penala ocekujem dobru partiju.Zadnja 2 head to head meca protiv danasneg protivnika oba puta po 9.
Na drugoj strani Andreasen , glavni playmaker ekipe Silkenborga.Ne verujem da moze danas vise od 5/6 golova jer celi fokus bice na nju.Puca i penale mada retko Silkenborg radi penale.Do sad na zadnja 5 meca smo jednom bila 8 golova sve ostalo oko 3/4 golova.Protiv Esbjerg u regular sezoni dala 5 i 7 golova.
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:
Jeffrey wrote:

jesi siguran ??jesi siguran ?? ja ne bi rekao da je prije 2 sata na 1.5 a poslat cu i skrin od tiketa sa vreme kad sam uplatio

https://prnt.sc/W79mGj6-KrAD

Eto , tiket uplaten 14:08 a ovde sam okacio 14:12 naravno dok napisem analizu.E sad kontam zbog smesne limite odma koregiraju margine, a to sto kazes da je prije 2 sata bila margina 1.5 ne drzi vodi