Postaj pik pa kasnije analizu vidiš da mijenjaju stalno brzinom svjetlosti
Postaj pik pa kasnije analizu vidiš da mijenjaju stalno brzinom svjetlosti
JuriKnorr wrote:Magnus Norlyk (Mork) under 2.5 bet365
Krilo Morsa koji igra po maximun 15/20 min jer tamo zagaranotvano mesto na krilnu poziciju ima Bjerre.Tako da ne vidim kako moze prebaciti ovih 2.5.Zadnji mec za 10 minuta dao 4/4 pa ne verujem da se to mzoe desiti i danas
JuriKnorr wrote:Double bet365 @ 1.96
Magdebrug to score 30 ore more @ 1.25
Henny Reistad (Esbjerg) vs Nastja Andereasen(Silkeborg) - 1 @ 1.57
Za Magy se nema sta pricati imaju top sezonu igraju jako dobar rukomet brz sa mnogo trcanja i lakih golova,nesto slican stil igre ima i Lemgo pa tako ocekujem danas bez problema 30 ili vise golova.Na zadnja 15 golova samo protiv Melsungera i Wisle nisu dali 30 ili vise golova.
Drugi par po meni tip dana,a to je da ce Reistad imati vise golova od Andreasen.
Henny Reistad za mene vec nekoliko godina unazad najdobra igracica.Ima strasnu sezonu i glavni igrac Esbjerga.Na prosek je od 8 golova po mecu a danas prvi mec play offa pa trebalo bi biti maximalno fokusirana a kad je takva onda nema spasa od nju.Ponekad uzme i 7m mada i bez penala ocekujem dobru partiju.Zadnja 2 head to head meca protiv danasneg protivnika oba puta po 9.
Na drugoj strani Andreasen , glavni playmaker ekipe Silkenborga.Ne verujem da moze danas vise od 5/6 golova jer celi fokus bice na nju.Puca i penale mada retko Silkenborg radi penale.Do sad na zadnja 5 meca smo jednom bila 8 golova sve ostalo oko 3/4 golova.Protiv Esbjerg u regular sezoni dala 5 i 7 golova.
SergioRodriguez wrote:
Smits,Gisli,Zhender 4+ 1.80 bet365
Jeffrey wrote:Double iz super sporta koef 1.98 2/10
Magy- Lemgo tip 1
Smits K. 7.5+
- Magy ogroman favorit razlika u kvaliteti velika i morali bi dobiti loš Lemgo lagano, i sa te utakmice Smits više, troši puno loptu, puca sedmerce zadnju jednom Kielu zabio 10 da neće Lemgu 8 u betu margina 9.5 i puno realnija
JuriKnorr wrote:Double bet365 @ 1.96
Magdebrug to score 30 ore more @ 1.25
Henny Reistad (Esbjerg) vs Nastja Andereasen(Silkeborg) - 1 @ 1.57
Za Magy se nema sta pricati imaju top sezonu igraju jako dobar rukomet brz sa mnogo trcanja i lakih golova,nesto slican stil igre ima i Lemgo pa tako ocekujem danas bez problema 30 ili vise golova.Na zadnja 15 golova samo protiv Melsungera i Wisle nisu dali 30 ili vise golova.
Drugi par po meni tip dana,a to je da ce Reistad imati vise golova od Andreasen.
Henny Reistad za mene vec nekoliko godina unazad najdobra igracica.Ima strasnu sezonu i glavni igrac Esbjerga.Na prosek je od 8 golova po mecu a danas prvi mec play offa pa trebalo bi biti maximalno fokusirana a kad je takva onda nema spasa od nju.Ponekad uzme i 7m mada i bez penala ocekujem dobru partiju.Zadnja 2 head to head meca protiv danasneg protivnika oba puta po 9.
Na drugoj strani Andreasen , glavni playmaker ekipe Silkenborga.Ne verujem da moze danas vise od 5/6 golova jer celi fokus bice na nju.Puca i penale mada retko Silkenborg radi penale.Do sad na zadnja 5 meca smo jednom bila 8 golova sve ostalo oko 3/4 golova.Protiv Esbjerg u regular sezoni dala 5 i 7 golova.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]