Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#187273 Smits,Gensheimer,Gisli 5+ 2.50 bet365

Opet napadam 3 igraca ali ja tu i dalje vidim dobru okladu. O Smitsu necu, covjek je redovno 10+ a nijednu utakmicu nije ispod 7 u Bundesligi od ozlijede Magnusona.

Jucer sam pisao kako Magdeburg pusta sa krila i igrao Zhendera, danas igram Uwea koji je jucer promasio prvi penal ali je brzo iz igre zabio 4 komada, a bitna stvar je da je pucao penal i nakon promasaja. Mora danas biti na razini i sa 2,3 penala ovu granicu treba proci bez puno sekiracije

Gislija smo takoder jucer igrali, strasan igra, brz na nogama i to tesko netko moze zaustaviti. Jucer 9 komada kao zagrijavanje za danasnje finale. Lowen jako puno prima sa vanjskih pozicija pa im je Mensah sa srednjeg dao 10 komada a Preger i Oth kolo prije 9 kombinirano. Gisli je klasa iznad, dao im je 6 komada proslu a danad bi mogao i vise

Jannik Kohlbacher 3.5 over 1.75 sve kladare

Magdeburg pusta na pivotu i krilima. Jucer su im pivoti Lemga dali 8 komada, pivoti Kiela 9 a Hanovera 7. Kohli je bitna karika u Lowenu i jako dobro suraduje sa Knorrom i Lagergrenom koji su majstori za podvaliti loptu. Uhvatio je formu pa je jucer dao 5 komada Flensburgu a kolo prije takoder 5 Gumersbachu. Protiv Magdeburga je redovno preko ove granice pa se nadam da ce i danas biti na razini
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Smits,Gensheimer,Gisli 5+ 2.50 bet365

Opet napadam 3 igraca ali ja tu i dalje vidim dobru okladu. O Smitsu necu, covjek je redovno 10+ a nijednu utakmicu nije ispod 7 u Bundesligi od ozlijede Magnusona.

Jucer sam pisao kako Magdeburg pusta sa krila i igrao Zhendera, danas igram Uwea koji je jucer promasio prvi penal ali je brzo iz igre zabio 4 komada, a bitna stvar je da je pucao penal i nakon promasaja. Mora danas biti na razini i sa 2,3 penala ovu granicu treba proci bez puno sekiracije

Gislija smo takoder jucer igrali, strasan igra, brz na nogama i to tesko netko moze zaustaviti. Jucer 9 komada kao zagrijavanje za danasnje finale. Lowen jako puno prima sa vanjskih pozicija pa im je Mensah sa srednjeg dao 10 komada a Preger i Oth kolo prije 9 kombinirano. Gisli je klasa iznad, dao im je 6 komada proslu a danad bi mogao i vise

Jannik Kohlbacher 3.5 over 1.75 sve kladare

Magdeburg pusta na pivotu i krilima. Jucer su im pivoti Lemga dali 8 komada, pivoti Kiela 9 a Hanovera 7. Kohli je bitna karika u Lowenu i jako dobro suraduje sa Knorrom i Lagergrenom koji su majstori za podvaliti loptu. Uhvatio je formu pa je jucer dao 5 komada Flensburgu a kolo prije takoder 5 Gumersbachu. Protiv Magdeburga je redovno preko ove granice pa se nadam da ce i danas biti na razini

Proslo sve :D
By kokolo50
#187281 Sergio,da li vrijede golovi u SS ako su zabijeni u produžetku,ne penalima,nego produžetku ako se igra?
By kokolo50
#187285 Čekam Smitsa. Nije zabio 9 iz penala za pobjedu u zadnjim sekundama tekme,ali je evo u 70... Ne znam jesu li opet produžeci,ili su penali? Uwe fulao 2 penala i zicera za pobjedu Lowena u ovim produžecima... :o A evo,idu penali...
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:J.Carlsbogard (Barcelona) under 3.5 @ 1.72 bet365

Koliko vidim po sastav Barcelona sutra u full sastav(Naravno fali samo Langaro koji vec duze nema) pa tako u ovaj sastav ne vidim Sved sa preko 3.5 golova.Tu je Ngesan,Cindric,Makuc pa cak i Valera koji zna otkinuti neke minute.Jeste da su Cindric i Makuc srednji bekovi ali cesto znaju u rotacijama igrati i na levu bekovsku poziciju.Carsbogard nije nikad bio igrac koji forsira pa tako danas ne vidim sto bi forsirao kad se vec unapred zna pobjednik.Ako sam dobro video do sad je samo na 2 meca od zadnja 13/14 u prvenstvo prebacipo ovu granicu i to na oba meca bio 100%.U ovakve okolnosti u ligi vecinom golova postizu krila i to lake golove iz kontre,ima mnogo malo pozicione napade pa to je jos jedan plus za tip.Mislim da u jednu maksimalnu rotaciju nikako ne vidim Carlsbogarda sa preko 3.5 golova.

:mrgreen: :mrgreen: WIN 3 komada
By SergioRodriguez
#187364 Odmah da odigramo za sutra da ne padnu kvote

Braca Costa 4+ 1.72 bet365

Nekoliko puta u zadnjih mjesec dva sam pisao bracu i bas nijednom nisu iznevjerili. Ljudi su doslovno pola ekipe Sportinga i imaju bas sve ovlasti kada je broj suteva u pitanju. Zabijaju kao na traci, Francisco puca i penale i na 4+ cu ih uvijek uzeti. U prvom susretu su dali obojica po 7 komada, znaci skoro duplo preko ove granice. Nadam se da ih Monpelje nece tek tako nakantati ali bez obzira na sve braca bi morala zabiti po 4.

Robledo i Jacobsen 4+ 1.50 bet365

Robleda sam igrao i u prvom susretu, najbolji igrac Granolersa i izvodac penala. Zabio je u prvoj 6 komada od toga 3 sa 7m.Zadnjih 9 susreta u europi ima prolaz na ovu granicu i ocekujem da i u njemackoj povuce i proba dovesti Granollers do iznenadenja.

O Jacobsenu sve znamo, prvi u kontri, prvi na penalu, cesto ga igraju na krilo. U prvom susretu dao 8 komada i to sve iz igre. Igra u odlicnoj formi, doduse podbacio je u polufinalu kupa protiv Lowena ali nije ni dobio dovoljan broj lopti od suigraca. Sigurno ce Flensburg dati gasa danas i Emil ovo moze proci u 15 minuta doslovno
By Rovinjez
#187399 Milos Vujovic over 3,5 (1,70) SS

Berlin lovi 4 gola zaostatka iz svicarske i trebat ce dobra partija da se slomi zilavi gost, vujovic 6 komada prvu i imao penale a bude li tako i sutra ovo je jako dobar over, dapace i bez penala bude li igrao koliko ocekujem nebi smjelo bit problema