Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#187443 MAX STAKE
Janko Kević over 2.5 gola lokali rh (1.65) kome je mali koef neka doda prolaz Reala i dobije ok koef
- puca sedmerce u Njemačkoj 5/5 , iz igre 2/6 ukupno 7 golova, trebao bi da opet uzme sedmerce a trebao bi i bitno da zabije prva dva ovo je onda penal, moram ovo napasti . Bet 4.5 i to je realno
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Melic je igrao protiv Gorice za vikend, mogao bi on opet uzeti penale

Znam da je igrao, protiv Gorice sam gledao i ovako ti je bilo, Janko igrao 1 pol 1/2 i 1 pol nije bilo sedmeraca , 2 pol odmarao, odmarao dosta igrača Tamše, a u 2 pol dva sedmerca prvog uzeo Bakić i mašio, drugog uzeo Melić i zabio. E sad Janko je u Njemačkoj sve zabio, po meni bi bilo blesavo da ga mijenja, jer 5/5 protiv "njemčakih"golmana je respek, i bilo bi bezveze da Tamše to mijenja. Tak da ja sam ovo napao pa kako bude
By kokolo50
#187465 Nexe - Goppingen 1X 1.85 ili 1 2.30 SS

Rezultat prve tekme 32-23 za Goppingen. Iluzorno je očekivati da Nexe može nadoknaditi tu razliku ali da može,ako ništa drugo pobijediti doma Goppingena,to sigurno može. Za oproštaj od domače publike,a mislim da minimalni poraz ne bi ni Goppingenu teško pao. Veči motiv kod Našičana da se pokažu u boljem svjetlu i mislim da mogu uzeti makar bod, ako ne i pobjediti.
By Rovinjez
#187476 Razmišljam o Schilleru under 6,5 jer vec za 2 dana imaju utakmicu u Hamburgu a ovo je vise manje rijeseno
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Melic je igrao protiv Gorice za vikend, mogao bi on opet uzeti penale

Lagano