Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By viljasboas
#187529 na 5e-10e dvojke new york i klipersi kvota 12. uopste mi timski ovi domacini ne dominiraju koliko bi trebalo na papiru - pricam i o kraju regularnog dela i sada. pogotovo ovde mislim na finiks - kliperse treba probati moneyline po kvoti 4 (a imamo i pomoc sudija :D)

edit: a dodao bih i Atlanta(11.5)H2
Last edited by viljasboas on 19 Apr 2023, 00:31, edited 2 times in total.
By Gile777
RussellWestbrook wrote:Moj gile koliko si puta pisao iste ovakve romane da si pogledo bar jednu cetvrtinu neke utakmice mozda bi nesto i pogodio, svako 5 dana isti roman od tebe, kako ti nije mrsko pisati stalno isto

Micel 4.5 asistencije over
Micel 4.5 skokovi over
Hart 2.5 asistencije over
Okoro 6.5 under
Kvikli 2.5 asistencije under
Bej 10.5 under
Smart 5.5 asistencije over

Vecini clanova foruma zelim da uzmu pare

Pa jel opao forum? Jel opala aktivnosti? Postotci?? Neznam koliko sam pisao bas ovakve romane...ali brate mili loši smo i to je to...tj.rezultati su nenormalni, i na to sve se uvijek ukljuci rasprava, uvrede, i znas onda sta bude....a ja osobno za sebe kazem da crnu rupu ovakvu jos nisam imao....i znaci nebitno tko je napisao koji par, ja ga prepišem....taj par pada u 1/4. Eo jucer Embid asisti minus...frajer prebacio granicu u prvoj cetvrtini :lol: ...i ima takvih larova svaki dan pun kurac, nije uopce bitno...jednostavno,skoro sve kontra, sve naopako...poslao si sad previse parova...eo nisam nista gledao, ni analizarao, niti pogl3do sta si rekao od parova...ali vjerojatno ce pasti od tih 7 sto si poslao 2 ili 3...jednostavno nema greske kladare znaju bolje nego mi, granice su brutalne, na to dodaj ozljede, BO, rotacije neke glupe...neznam...ja sam napisao sta mislim, i sta je realno...netrazim prodike i neznam sta sad tu prosipanje neke pameti....pa gle samo sinoc...harden ( asisti ili poeni )tropa u svemu, embid tropa i poeni +, i asisti minus, bridges, dindividi, ( asisti poeni ), curry, fox, green asisti....i ima toga pun kurac...pa da igras i singl svaki taj par za siću propao bi čovjek...kad sve kontra jbte
By malsha9323
malsha9323 wrote:Neka razmisljanja za danas, komb pa narodni, nesto single, double... :ugeek:

D. Murray 19.5 under
Okongwu 7.5 under
*Bogdan 4.5 a+s over (21/23 overa u PO) GILE
*Tatum a+s 13.5 over
*Trae 23.5 over

Jedina svetla tacka u prvom mecu,ako se tako moze nazvati 25 suteva i 0/6 trojke, tesko se necemu ATL moze nadati, ako su im on i Collins primarne napadacke opcije. Okongwu dobar igrac,ali tezak matchup Tajmlord, ako se nesto ne izrotira, upitan za over. Plasi jedino tezak BO.

Garland 7.5 ast under
Garland 1.5 trojka over (alt)
Okoro 6.5 under
Mitchell 4.5 ast over GILE
RJ 4.5 sk over ili Randle 8.5 sk over ➖
Grimes 1.5 ast over ➖
*RJ 19.5 under alt
*Mobley a+s 11.5 over
*Garland 18.5 over alt

Dobro skautirali Garlanda, citaju ga na piku, lose ga vrti, igrao vecinom od lopte, a Donovan na istoj. Ocekujem vise spot up suteva za Garlanda spolja iz nekih kretnji, koje valjda ume da odradi. Okoro, DFN za njega tata u napadu. Za skokove faktor Hart povreda, ako ne zaigra jednog uzimam u single-u, jos se razmisljam. Grajms 40+ min, tu je zbog deff, na osecaj, opet ako nema Harta.

CP3 4.5 sk over
Durant 5.5 ast over GILE
Booker 1.5 steals+blocks over
Craig over 7.5
Hyland under 6.5
Kawhi 3.5 ast over alt GILE
RW sk 6.5 over
Powell 14.5 over
*T. Mann 5.5 over alt ( presing po celom na CP3, ima minute)

CP3 skace da bi preneo loptu za caleta KD i Bookera da vrte pikove, stvarno tezak period u karijeri za doticnog, od lopte je produktivan kao Okoro, videcemo hoce li Sunsi nesto tu menjati. KD bezbroj pikova, ima osecaj za pas, 40+ min, jedan od tipova dana, po mom misljenju. Booker pokazao zalaganje u deff, Craig kolateralna steta, cak i prilazi da odigra pik, ubojito oruzje, cigla samo takva. Kandzu ce udvajati danas, Hyland nije za PO, igrac manje u deff. Play Off RW, uvek blizu TPD u istom, napada i ofanzivni, ima ga svuda, kao u najboljim danima. Powell jedan od dvojice igraca u celoj rotaciji koji sebe moze da iskreira, problem upitna minutaza.

Edit: Prepravljacu ovaj post kako mi jos nesto padne napamet,stavicu * sta dodam naknadno, da ne pravim stalno novi...

Eto quote sam ti celu stranicu, pored najsigurnijih ti je ime :D Ime ti je nekako stalo izmedju Bogdana i Tejtuma, a mislio sam na prvog, ti uzmi oba, to je znak pored puta :lol:
By Darko1987
#187538 @Gile, ako večeras ne izabereš 4 prava pick-a ja ne znam kad ćeš?? Sažvakano sve sa svake tekme, kao u super marketu samo da izabereš… :mrgreen: