Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
Bayern-Man City 2 2.61 admiral

Kao navijac Bayerna ocekivao sam vise ali realnost je da nisu ni blizu Cityu u ovom trenutku. Los trenutak za promjenu trenera je gurnuo kola nizbrdo, tuce unutar ekipe i svasta nesto utjecu na groznu igru Bavaraca. Ispali su iz kupa od Freiburga, realno se osramotili u Ligi prvaka na Etihadu a protiv Hoffenheima su pruzili kriminalnu partiju za vikend. Stvarno lose izgledaju a City je masina koja gazi sve pred sobom. Sigurno je veliki motiv jos jednom nadigrati Bayerna a mislim da ce to napraviti bez puno problema. Bayern se mora otvoriti a to je samoubojstvo protiv Guardioline ekipe koja ce to sigurno iskoristiti
By Lučki_radnik
#187602 DOUBLE FAVBET, JAK ULOG (2,48)

ROMA-FEYENOORD 4,5 KARTONA VIŠE
SIVASSPOR-TRABZONSPOR X2

Gorit će u Rimu, Roma lovi 0-1 , gosti ekipa koja igra ofenzivan nogomet, takva je filozofija njihovog odlicnog trenera, Murinjo klasika, kosti moraju dati doma, pokazati zube, imaju svoju proslost iz finala u Tirani prosle sezone, sada bi gosti mogli uzvratiti, bit ce vatreno samo tako, celavac Taylor sudi, solidan je, ovo bi moralo biti rata na terenu i podosta tenzija

Neno ljubavi haha, dosa je Bjelica na kormilo prošlosezonskog prvaka, ekipa koja ima top roster za Turske prilike, po svemu se morala boriti za titulu sa Galatom i Fenerom, jaci su sigurno po kvaliteti igraca od Besiktasa, iako će Neno odraditi jedan trening prije ovog susreta vjerujem da ce podici ekipu, bogat ugovor je dobio, ekipa ima ozbiljan roster, domacina sam vise puta gledao ove sezone, nisu losi koliko tablica pokazuje ali obrambeno izgledaju katastrofa, uvjeren sam da Neno ne gubi na startu
By enemies
enemies wrote:Bayern - City manje od 3,5 zutih kartona @1.85
SuperSport

Sudi Turpin, teski underas, tezak posao za Bayern koji mora nadoknaditi 3 gola, City ako povede prica je gotova, pa ne ocekujem neku grubu igru. Dvije ekipe koje igraju lijep i ne pretjarano grub nogomet, pa me sve to navodi na manje kartona u ovoj utakmici.

Lost, nemam komentara
By Rovinjez
#187715 Sevilla vs Man. Utd. 1x (1,90) SS

Moram ovo probati, za Sevillu je ova Europa liga vitalna jer ne osvoje li to nema europskih para iduce sezone a to bi bio strasan udar na budzet i vjerojatno neka neplanirana prodaja igraca. United dolazi bez poprilicnog broja ozlijeđenih igraca kao i bez kartoniranog Brune fernandesa. Mozemo ocekivati fanaticnu borbu domacina nosenu ludom publikom i nadam se da ne gube, solidan pik i over 5,5 kartona.. sudac Soares dias

Roma vs Feyenoord over 9,5 kornera (1,85) SS

Prvi pik su mi kartoni koji su vec predloženi ali i korneri su fina opcija, Feyenoord igra predivan napadacki nogomet i iako imaju gol prednosti sigurno se nece braniti, mozemo ocekivati jednu utakmicu s dosta tempa gore dolje u kojoj ce se svasta događati, igrao sam ovo i prvu utakmicu i proslo lakocom
By Jeffrey
#187756 Sevilla -Man utd over 3.5 kartona 1.66
Poluvrijeme LIVE oklada
- oprostio u 1 pol neće tako biit u 2 pol., rezultat top
By MTD
#187763 Jel realno da na tekmi Roma-Fey ne padne jedan jedini karton u drugom poluvremenu nakon 4 u prvom leptejebo?! 8.5 granica na lajvu bila u jednom trenutku
By Rovinjez
#187765 Nevjerojatno kako taj karton ne prode a tekma na noz, jucer ona kenjkava utakmica Bayern i city bude brdo kartona ni iz čega a ovdje sveg i svaceg i citavo jebeno poluvrijeme bez kartona
By SergioRodriguez
#187774 Augsburg-Stuttgart over 4.5 zuta 1.80 bet365

Augsburg meni najdraza ekipa za kartone u njemackoj. Gotovo uvijek me ispostuju a danas je jako bitna utakmica za obje ekipe. Ljuta borba za ostanak u elitnom drustvu i nema se vise sto cekati. I jedni i drugi moraju na glavu, sudi Dingert koji je dobar za zute u Bundesligi i ovo moram odigrati, lako moguc i crveni naravno.

Espanyol-Cadiz over 5.5 zuta 1.70 favbet

Ista prica kao i gore sa svabama. Borba za ostanak, sudi Munuera koji je ok za zute i ovdje sve upucuje na lagan prolaz. Zadnja medusobna 8 zutih a ova danas je puno vaznija. Obje ekipe dosta zutih skupljaju pa bi trebali i veceras u direktnom okrsaju za ostanak u ligi.
By Jeffrey
#187781 Hajduk(juniori)-Milan (juniori) tip over 4.5 kartona favbet za jače 1.75
- polufinale LP mladi, Hajdukovi klinci ušli u polufinale a malo ih tu netko vidio, ja prvi nisam, i danas će sigurno ići u kost , dati svoj max jer finale nije mala stvar. U Ženevi će imat ogromnu podršku svojih navijača, i to će samo na to navijanje i bodrenje navući 20-30% više agresivnosti i zaraditi koji karton više. Inače Hajduk igra grubo i gotovo sam siguran da će pokupiti 2-3 kartona, a vjerujem da je i Milan u stanju vratiti istom mjerom. Sudi Norvežanin Saggi ali on je manje bitan tu, daje oko 4 ali vjerujem da će večeras biti više. Računaju se i crveni kao dva pa je ovo velik value
Double iz Favbeta 3.4 koef stake 2/10
Augsburg - Stuttgart over 25.5 faula
Espanyol - Cadiz over 5.5 kartona
- za double Sergio sve objasnio, samo ja kod švaba idem na faulove jer veći value nema tu 5 kartona bez 26 faula a koef još veći, ali trebalo bi doći oboje, u top 3 su i Augsburg i Stuttgart po agresivnosti, a Dinger sudi u prosjeku 24-25 faula tako da ovo uzimam. Kartoni kod špa bi morali.