Rovinjez wrote:Zvezda danas bez campazza i vildoze koji nisu bili registrirani u vrijeme kad se utakmica trebala igrat, steta sta je ovaj jadni mornar pa je tesko odabrati nekog ali vjerojatno bi uzeo dobrica over 10,5 u admiralu
Mislim da si ti nesto pomesao , Zvezda danas igra sa Mornarom utakmicu koja je trebala biti igrana u martu kada su bili registrovani i Vildoza i Campazzo a ponedeljak igra sa Cedevita Olimpijom kada nisu bili registrovani
A u ponedeljak Crvena Zvezda bez dvojice iz ARG tako da do tad cemo da vidimo sta cemo, ali ako Partizan overi prvo mesto, pitanje koliko ce Zvezda bas jako hteti da dobije to tamo.
malsha9323 wrote:Victory.rs
Na rizik, ne znam igra li onaj privatnik Ferrell, injury reportu Aba lige svakako ne verujem i da pise da startuje. Igrac koji zavisi od pika, skoro 3 u proseku za 13 min, ako doticni ne igra moze valjda opeglati 25+ min, pa je tip vrlo izgledan.
Upravo je kvota porasla na 2.20, uzmi cash out.
malsha9323 wrote:
Victory.rs
Na rizik, ne znam igra li onaj privatnik Ferrell, injury reportu Aba lige svakako ne verujem i da pise da startuje. Igrac koji zavisi od pika, skoro 3 u proseku za 13 min, ako doticni ne igra moze valjda opeglati 25+ min, pa je tip vrlo izgledan.
✅✅
Za sad mi Sergio ukrao Decka ali mi jako drago da vidim da je i on napisao za njega isto kao sto i ja mislim. Ja cu malo kasnije da pogledam da iskopam mozda jos neki par za sad imam jedan uz Decka.
Nebo ce tezko sta napraviti danas protiv jake odbrane rakete, u ekipi ce imati najtezji matchup.
Nunnaly ovu sezonu ima score protiv reala 14p i 15p, neka tako nastavi.