Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
#188497 To je sad glavna priča iz Železnika Budžet!!! Sad opravdavaju svoje promašaje sa trenerom na početku,sa strancima, mvp Australijske lige, ko ga se još seća? Sa Raduljicom koji uzeo pare a šetka se u maskirnim pantalonama oko ekipe, itd itd da ne nabrajam dalje.
I onda čuvena mantra, Budžet veliki Željko itd itd,kao što ovde neki pacijenti nalaze zamerke Jokiću,pa u tenisu Đokoviću i slično.
Kod Zmaga Sagadina u zvezdi te sezone je bio veći budžet nego bilo gde u regionu,pa šta? Ništa. Dule ponovo upropastio projekat.
Nađi podkast Jao Mile kad je bio Milutin Aleksić,šta kaže za Smagadina a šta za Vujoševića i za mlade igrače!!!
Kaže ja došao na pripreme kao kapiten mlade reprezentacije sa zlatnom medaljom,nas 16 na treningu, on podeli 3 petorke a Milutina kao 16tog prekobrojnog stavi sa njegovim sinom na četvrti koš da šutiraju. Kaže Milutin, ajde da on meni klinac vraća lopte da ja šutiram, nego naizmenično jedan drugom, tad sam video da u Zvezdi za mene Kod Sagadina nema mesta,jer on nije fermao mlade igrače,dok je kod Duleta bilo obrnuto,taj je 101% stajao iza mladog igrača!!!
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:
iDjoleQ wrote:Sve tacno kako @niliw govori i apsurdno je pricati o budzetima kada je 90% budzeta obe ekipe od strane drzave.. Oba glavna covjeka u klubovima su Vucicevi ljudi i tako ce biti dok god je ovaj na vlasti. Privatizacija klubova je najbolja stvar koja se moze desiti ali oni to ne dozvoljavaju niti ce uskoro

slazem se samo sto druga strana ona crno bela to negira iz petnih zila

Sve tačno što pričate,samo jedni su ušli u top 8, u prvoj sezoni evrolige po povratku i prave brejk u Madridu za F4,a drugi godinama to pokušavaju al jok. I onda izjave ne ložimo se na top 8.
Sve neke priče budžet,upravni odbori,sudije,kumovi, sns itd itd ali gledano samo košarkaški u Evroligi bolje prošao Partizan. U ABA ligi ćemo videti!!!
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:
iDjoleQ wrote:Sve tacno kako @niliw govori i apsurdno je pricati o budzetima kada je 90% budzeta obe ekipe od strane drzave.. Oba glavna covjeka u klubovima su Vucicevi ljudi i tako ce biti dok god je ovaj na vlasti. Privatizacija klubova je najbolja stvar koja se moze desiti ali oni to ne dozvoljavaju niti ce uskoro

slazem se samo sto druga strana ona crno bela to negira iz petnih zila

Sve tačno što pričate,samo jedni su ušli u top 8, u prvoj sezoni evrolige po povratku i prave brejk u Madridu za F4,a drugi godinama to pokušavaju al jok. I onda izjave ne ložimo se na top 8.
Sve neke priče budžet,upravni odbori,sudije,kumovi, sns itd itd ali gledano samo košarkaški u Evroligi bolje prošao Partizan. U ABA ligi ćemo videti!!!

sa vecim budzetom nego sto je zvezda imala svih ovih godina koje navodis
naravno,cekamo kraj evrolige i aba lige
ukoliko partizan ne osvoji od ta dva bar nesto,bice to kao sto je Pep ulupao novac u Bajernu i Sitiju milijardu a lige samp nema
By UcenikBGD
#188506 [/quote]
sa vecim budzetom nego sto je zvezda imala svih ovih godina koje navodis
ukoliko partizan ne osvoji od ta dva bar nesto,bice to kao sto je Pep ulupao novac u Bajernu i Sitiju milijardu a lige samp nema[/quote]

Ha ha ha, mislim da i sam ne veruješ u to što pričaš!!!
Ali opet budžet u svakoj rečenici. ha ha ha, vas je stvarno zli čika iz predgrađa dekodirao i isprao mozgove. Vi od muke ne možete da živite, traume iz detinjstva 13togodišnje od DV se povampiruju ponovo izgleda.
Ti misliš da je Partizan zbog budžeta ušao u top 8!!!???
Da je zbog budžeta igrao F4 1988 1992 1998 2010 godine?
Nema veze što su možda neki igrači nosili taj dres, zbog budžeta su taj Đorđević Danilović Divac Paspalj pa do komšije Boce osvajali titule i medalje za reprezentaciju?
1995te u Atini na EP ili 1998me u Atini na Sp smo zbog budžeta uzeli zlatne medalje?
Zbog budžeta smo 2002ge u Indijanapolisu tukli Amere i uzeli zlato na SP? Zbog budžeta??? Ajde bre batali više te izgovore.
Kao što neće biti izgovora ni za Željka Obradovića ako ne uzme ABA ligu ove sezone, nema izgovora,sudije,hala,sala, trla baba lan itd.
A Evroligu da uzme, to je na nivou naučne fantastike,mada moja kvota 150 u maksbetu na početku da Partizan osvaja EL je i dalje u igri. Ona ista na C.Zvezdu je otpala!!!
By UcenikBGD
#188507 sa vecim budzetom nego sto je zvezda imala svih ovih godina koje navodis
ukoliko partizan ne osvoji od ta dva bar nesto,bice to kao sto je Pep ulupao novac u Bajernu i Sitiju milijardu a lige samp nema

Guroviću @

Samo si zaboravio da kažeš da Partizan ima boljeg trenera nego zvezda svih ovih godina!!!
A i navijači pevaju uzmi Željko 10tu evrotitulu!!!

Mislim da ako se to dogodi,biće smrtnost od srčanih udara u predgrađu veća nego onomad od korone!!!
By Gurovic15
#188508 zvanicno od dolaska ivanovica u zvezdu po odgiranim utakmicama u evroligi

partizan je 4 na tabeli 17-10 skor
czv 5-ta sa jednom pobedom manje....16-11 skor

nas je eksperiment sa trenerom kostao top 8+sklapanje tima iako sezona vec pocela dok partizan imao ekipu kao sto sam i vec pisao na proslim obajavama ko je dosao ko otisao-sklopljenu vec u junu-julu sto je priznaces ogromna razlika
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:zvanicno od dolaska ivanovica u zvezdu po odgiranim utakmicama u evroligi

partizan je 4 na tabeli 17-10 skor
czv 5-ta sa jednom pobedom manje....16-11 skor

nas je eksperiment sa trenerom kostao top 8+sklapanje tima iako sezona vec pocela dok partizan imao ekipu kao sto sam i vec pisao na proslim obajavama ko je dosao ko otisao-sklopljenu vec u junu-julu sto je priznaces ogromna razlika

Tako je,
ali bash zato umesto da zli čika iz predgrađa preuzme odgovornost za to i dovođenje mvp Australijske lige,Raduljice kao maskote za 300 hiljada, onog trenera na početku i slično, on pljuje po komšiluku i traži kojekakve izgovore,budžeti, sudije, magla visoka trava sex droga Bodiroga itd