Partizan - Cz više 6.6 žutih
Inter-Juver više 4,5 žuta
- večiti derbi, nema se tu šta pisati puno iako je beznačajan natjecateljski ovo se mora igrati, stalno gori bude i večeras. Sudi Trifković vrti se oko 5 kartona, u formi je što se tiče kartona i vjerujem da ide na 7+. Može se probati i crveni po koef 3
Inter-Juve borba za trofej, uzvrat, prva tekma rat na terenu i ovo je za mene penal , value je margina na 4,5 sigurno. Sudi Doveri loš za kartone, daje 4 u prosjeku ali pod ovim uvjetima ne gledam sudca
City - Arsenal, 4.5+ žutih 2.10 - utakmica koja skoro pa sigurno odlučuje prvaka. Prošla utakmica 6 žutih, iako je tada sudio Taylor (3.79 prosjek) koji je malo lakši na kartonima od Olivera(2.96 prosjek). Arsenal nakon 3 neriješena zaredom više nema pravo na kiks i krenu li kola nizbrdo danas mislim da će biti nervoze i nepotrebnih faulova.
Getafe - Almeria, 5.5+ žutih 2.30 - ovde me najviše privukla kvota. Borba za ostanak, Getafe 2.9 prosjek, Almeria 2.8, prošla utakmica čak 12 žutih i 1 crveni
Obe kvote iz supersporta
Ovako prvo obozavam ovu igru da igram, najvise je igram ubedljivo. Kvota vise nego dobra, City u fenomenalnoj formi (od 01.03. dali su 34 gola!!). Ovo mi je i 1&1+1+ ali sigurne je 1X. Arsenal u silaznoj formi, sto se i znalo da ce se desiti s obzirom na sirinu ekipe. U najgorem trenutku im dolazi ovaj derbi i ova serija teskih utakmica. Ne vidim uopste kako moze da se dogodi da danas City izgubi utakmicu. Arsenal je ranjiv sa svih strana pogotovo od kad nema Salibe, danas se on mozda vrati ali otom potom. City ovde dosta kvalitetniji i bolja ekipa, po meni dosta izgledan par!
Srecno!
Nottingham Forest - Brighton 2
kv 2,22 Premier
Polufinale kupa na Cipru, uzvratna tekma. Pratio sam malo prvu utakmicu kada je Pafos u zadnjim minutama izvukao remi, ali su generalno loše otvorili utakmicu i primili gol u ranom dijelu utakmice i tek se digli u drugom poluvremenu i bili jedina ekipa na terenu. Isključenje Bezusa u 82. minuti u ekipi Omonie dalo je povoda Pafosu da krene na sve ili ništa te su pogotkom Brazilca Jaira u 92. došli do remija. Generalno mislim da su kvalitetniji ove sezone, u svojoj ekipi posjeduju najboljeg strijelca lige Jaira de Maceda da Silvu ili vam ga Jaira, kojeg pamtim još iz perioda Hajduka i stvarno je solidan i kvalitetan igrač za Ciprane. U reguralnom dijelu sezone postigao je 17 pogodaka dok se sad u ligi za prvaka muči, ali sigurno je motor ekipe i od njega se očekuje dosta danas. Prošlo kolo je bio na klupi protiv Apollona što bi se dalo pretpostaviti da ga čuvaju za današnji meč. Pafos je sezonu bio otvorio maestralno, držali su jedno vrijeme vrh tabele a sada su spali na 4. mjesto koje ne vodi ni u Europu tako da će kroz kup pokušati nadoknaditi loš drugi dio sezone i plasirati se u finale. Za svaki slučaj odigrao sam dvoznak jer kvota 1.40 izgleda sasvim dobro
Jedina briga za Brighton mi je koliko su fizički spremni, ostalo su u svakom segmentu bolji i kvalitetniji od legenardnog NFO-a. De Zerbijevi momci imaju najmanje utakmica odigranih u PL tako da nada za Europu i dalje živi. Trenutno su na 8. mjestu sa 5 bodova manje od 5. mjesta koje vodi u EL, to mjesto drži Aston Villa koja ima trenutno 4 utakmice više od Brightona. Ako žele Europu ovo su utakmice koje moraju dobiti jer do kraja će imati srazove sa Arsenalom i Cityem, te Newcastlom i Unitedom. Zadnje kolo također gostuju na Villa Parku gdje se možda i odredi putnik u Europu al mislim da im je danas must win tekma, uz loši Forrest koji je namučio Lpool prošlo kolo, ali realno Lpoolu svi ove sezone prave probleme tako da nije to neko mjerilo. Welbeck se očekuje vjerojatno u rosteru večeras unatoč izlasku zbog ozljede prošli vikend u polufinalu FA Cupa jer je De Zerbi na zadnoj konferenciji rekao da se nada i očekuje da Danny može dobiti makar poluvrijeme ili zadnjih pola sata. Galebovi pod vodstvom talijanskog stručnjaka preferiraju atraktivan i brz nogomet tako da mislim da danas pobjeda ne dolazi u pitanje.
Posušje upravo vodi protiv Tuzle na poluvremenu i ono što sam ja načuo maloprije je da se štima 2/1. Posušje je izašlo sa rezervama u utakmicu, poveli su rano i od tad su se povukli. Tuzla dominira, 9 kornera, 7 udaraca i kruži priča da se igra prijelaz. Čovjek je ispred mene u poslovnici preko aparata kod 1:0 uplatio da drugi gol u prvom poluvremenu neće pasti, kvota je tada bila 2.10 a i smiješno je da se kvota na Tuzlu drži na 1.60 dok gube na poluvremenu. Kada su primili gol kvota je bila oko 2.30 i sada je na 1.60. NE KAŽEM DA JE SIGURNO, ali očito je da se tu nešto muti. Tko ima viška i tko želi pokušati može igrat 1 kao što ću i ja.