Ocekujem ga danas svugdje na parketu, Bucksi gube 3:1 i ako ne bude neki blowout, Ante ce igrati sigurno 40+ minuta. Hvata vecinu defanzivnih skokova, plus jos neki ofanzivni i ovo bi trebao preci.
U seriji prosek blizu 8 ast i 4.5 skokova, 3/4 overa na ovoj granici u istoj. Od njega se zahteva produktivnost u svim statistickim kategorijama, fizicki u svakom segmentu dominantiji od Garlanda, dosta vrti PnR, hvata defanzivne skokove i na sve to igra heavy minutazu preko 40 min. Mecevi u seriji ova 2 tima su beton, inace verujem da bi na ovakav usage rate ova granica bila barem 12.5 u nekom iole brzem mecu.
- vrlo vjerojatno igra a ima ozljedu prsta, i samo zbog toga igram ga under.
(Ps ja sam ovo uzeo u super sport na 26.5, ali vjerujem da ide i ispod 24)
Veceras jedan jednostavan za nastavak serije i konacan plus na tabeli
Srecno!
Memfis veceras mora da pobedi ako zeli da ostane u seriji ( 1-3 gubi ) a ocekujem full minutazu za glavne igrace a samim ti i Morant 40+ minuta i 25+ suteva, od toga i dosta trojki, jer Memfis pali oko 40tak trojki po mecu u ovoj seriji, bukvalno svih 8 9 igraca koji su u rotaciji pale trojke, a opet u petorci JJR Bane i JA su glavni suteri i potrosaci, JJR se nikad ne zna sa faulovima kako ce da bude ali Bane i JA moraju da igraju puno i da siluju kao i dosada.
JA u prvom mecu imao 2/3 trojke, drugi mec preskocio zbog povrede,a u sledeca dva uzeo 50 suteva ( 13/26 i 8/24 ) iz igre i 16 trojki ( 6/10 i 1/6 ). znaci svaki mec je ubacio trojku 2 6 1 a veceras ocekujem da predje 1.5 trojku jer ako ubaci 1 na pocetku i zapali se moze da ponovi mec gde je imao 45 poena i 6/10 trojki.
Iako ima tu neku povredu prsta izjavio je da se ove tekme ne propuštaju. U prosjeku uzima skoro 10 trica po meču u ovoj seriji, svaku je ubacio minimum 2 trice, očekujem i večeras isti scenario. Forsira kao lud, ritam meča ekstremno brz, GSW prilično loše ga brane, često mu se trica provocira. Iskreno se nadam da nije neka velika povreda prsta jer je šuterska ruka u pitanju, al’ ja ga moram uzeti na ovaj broj pokušaja…