Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By JohnnyNoCash
Shale Brah wrote:Hoces da kazes da su bili faulovi? 25 sekundi do kraja pri skok sutu lik svira faul u napadu?? Pa posalji mi video gde si ijedno to video u iole normalnoj kosarkaskoj utamici u bilo kom rangu i evo ja cu se sam dozivotno banovati. :roll:

Ne, hoću da kažem da imaš ostale nepotrebne komentare
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Arnoldas Kulboka over 12,5 (1,85) admiral

Biti ili ne biti za promtheas nakon poraza kod paoka, Kulboka kao i većina bio skroman i ubacio 10 poena za 35 minuta, ne bude li BO minutaza bi trebala biti slicna ili ista a poenterski ucinak puno bolji

Uzas, ovi ih lako oprali bez potrebe da on kurcem mrdne
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:A. Feliz 9 5 vise 1.85 admiral ✅✅

Mala granica na Feliza koji je redovno dobar protiv Gran Canarie. Prije 20 dana im je sasuo 21 poen a prije toga 13 i 15 poena. Ocito mu leze i ovih 9.5 se mora uzeti. Canaria prima dosta s pozicije pg i sg pa im je Begarin dao 18, laprovitola 27, Samar 27 itd. Bitna utakmica za obje ekipe, dobro se poznaju a za Feliza jos nisu pronasli lijek.

Feliz navidad !! :D :D

Slaughter 10.5 over 1.85 admiral ❌

U odlicnoj je formi, barci 13,Parizu 15 a danasnjem protivninlu prije 20 dana 17 poena. Vjerujem da o danas ide lagano preko ovih 10.5 u jako bitnoj utakmici za obje ekipe

Feliz lagano do polivremena a Slaugther glupo pao...taman za slobodna koja je promasio jbg...
By Jeffrey
2paNN wrote:Alo Jeff pa ostavi nama neki siguran tip da postavimo :lol:
Jako se slazem za Jamesa i pogotovo za Musu koji me je jako oborio u utorak!

pa samo tamo napiši igram isto, i slažem se, što više vjeruje u pik to pik ima na vrijednosti...... meni je bolje da više glava potvrde moje razmišljanje
By 2paNN
Jeffrey wrote:
2paNN wrote:Alo Jeff pa ostavi nama neki siguran tip da postavimo :lol:
Jako se slazem za Jamesa i pogotovo za Musu koji me je jako oborio u utorak!

pa samo tamo napiši igram isto, i slažem se, što više vjeruje u pik to pik ima na vrijednosti...... meni je bolje da više glava potvrde moje razmišljanje

Necu da kvarim temu, evo ovde sam se slozio (kao metar drva), a ja cu tamo okaciti ako mi se jos nesto svidi. Mogao bi opet Deck vise, Tavares vidno povredjen kombinovace ove cetvorke maximalno danas, takodje Yabusele odigrao bas dobar prvi mec mogao bi i drugi da odigra jos vise i bolje.
By Jeffrey
#188640 Yabuselle, Deck i Musa očekujem bar 2 u overu ako ne i sva tri, tak ja vidim tekmu ne volim igrati više igrača over iz iste ekipe, ali sva 3 imaju rezon za + sad treba imati i sreće malo.