Lepa kvotica za ove što veruju u Decka Musu i YabuseleTa i kompany. Ipak neće valjda Real da dozvoli da gubi 0-2 od malenog tamo nekog Partizana
UcenikBGD wrote:Kec na Real Madrid 1,45 u maxbetu!!!
Lepa kvotica za ove što veruju u Decka Musu i YabuseleTa i kompany. Ipak neće valjda Real da dozvoli da gubi 0-2 od malenog tamo nekog Partizana![]()
![]()
Ja se izvinjavam, dobri i hrabri mozzart poklanja 1,50 kvotu na Real Madrid kec!!!
Lepa navlakica ili poklončić za većinsko navijačko telo u Serbistanu ???!!!
mrsincobain wrote:Isplati li se Punter asisti 2.5+, vidim da je zadnju imao 6 iako je prosjek sezone taman 2.5
Kakva glupost, znaci tjeraju nas da samo preko ganjamo.
mrsincobain wrote:Isplati li se Punter asisti 2.5+, vidim da je zadnju imao 6 iako je prosjek sezone taman 2.5
Istorpedirao ih je proslu pa bi ga mogli danas udvajat i tjerat da se rjesavaa lopte...over 2.5 djeluje bas dobro
Edit : uzeo sam ga PRA 21,5+ kv 1,90
Darko1987 wrote:@Jeff, Wwin odlično plaća ova tvoja 2 prijedloga, može i single al’ ja sam ih uzeo zajedno na jedan double, pa nek nam je sa srećom…![]()
Imam Wwin ali iskreno nisam dugo kod njih uzimao košarkaše pa kad traže 5+ odustao, znači došlo do promjene i kod njih, budem ih popratio. Sretno nam