Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
yoldza wrote:
Gurovic15 wrote:po meni kaznjeni ce biti...ljulj,yabusele,deck,exum,punter,lesort

Jel Slavis ciganio ?

Ha ha ha najjači je Gurovic15!!! Samo umesto Exuma bolje neka kazne Ledeja Exuma ne trebaju kažnjavati jel tako Gurke???
By Darko1987
#188777 Hoćemo se prebacivati na Nba ili ide ovde još?! :?
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
yoldza wrote:
Gurovic15 wrote:po meni kaznjeni ce biti...ljulj,yabusele,deck,exum,punter,lesort

Jel Slavis ciganio ?

Ha ha ha najjači je Gurovic15!!! Samo umesto Exuma bolje neka kazne Ledeja Exuma ne trebaju kažnjavati jel tako Gurke???

pa pogledaj frku,udario exum ljulja
samo realno gledam
vi grobari sto bi rekao lane gutovic aka Sojic-previse ste ostrasceni
By UcenikBGD
#188780 Realno neće nikog kazniti osim možda Yabuselea, za njegovo dobro i za mir u firmi tj.evroligi.
Ali Partizan treba da kazni Pantera, momentalni raskid ugovora. Partizan je imao ogromne šanse da osvoji f4, ajd što meni ubija kvotu 9 real-partizan 0:3 rezultat u danas uplacen, nego što sad bez Exuma teško i real da prođu, plus finale aba sa Zvezdom bez Exuma nemoguća misija. Ovako titula evrolige je bila bar 25% šanse
By UcenikBGD
#188781 Gurke, ti bi kaznio svakog ko može da pomogne partizanu da uđe na f4 jer ne bi preživeo očigledno to. Exum završio sezonu šta da ga kazne? Da mu oduzmu štake? I zašto bi Ljulja kažnjavali? Čovek popio nesportsku ličnu i doviđenja
By kokodril
yoldza wrote:
manje under wrote:Daj šta van je pa niste dica. Ništa se neće dogoditi u Beogradu. Niti najmanji incident. Previše je novca i truda utrošeno u sve ovo da bi se išta dogodilo. Biti će samo malo više vikanja i urlikanja i to je to. Pa nije ovo Aba liga.

Ako Partizan izgubi prvu ja ti garantujem da se druga neće završiti tj u ovom slučaju 4. Po redu... Bogdanov i Djenova će biti pozorište šta će biti na toj 4.Utak...

Znači u bunker autobusa
By UcenikBGD
#188785 Gurke zaboravio si i Namelija, kažiprstom je ubo Ljulja u nos, pogledaj snimak. Nek igraju Tristan Smajla Trifa Madar i pokojni Haris Brkić u narednim utakmicama protiv reala za svaki slučaj da ne pobede sa Nanelijem i Ledejem