Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By JohnnyNoCash
#188786 @Učenik opet nastavlja po svom, danas piše poklon kvota na Real 1.45, a sad već uplatio 0:3 TR :lol: :lol:

UcenikBGD wrote:Kec na Real Madrid 1,45 u maxbetu!!!
Lepa kvotica za ove što veruju u Decka Musu i YabuseleTa i kompany. Ipak neće valjda Real da dozvoli da gubi 0-2 od malenog tamo nekog Partizana 8-) 8-) 8-)

UcenikBGD wrote:ajd što meni ubija kvotu 9 real-partizan 0:3 rezultat u danas uplacen
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:Gurke zaboravio si i Namelija, kažiprstom je ubo Ljulja u nos, pogledaj snimak. Nek igraju Tristan Smajla Trifa Madar i pokojni Haris Brkić u narednim utakmicama protiv reala za svaki slučaj da ne pobede sa Nanelijem i Ledejem

da ti ponovim
vi grobari sto bi rekao lane gutovic aka Sojic-previse ste ostrasceni

ti ocigledno posebno
pozz i sve 5
By UcenikBGD
manje under wrote:Istina, Exum je danas ubija Real, ubija.
I faliti će. E sada ako i budu neke suspenzije Real će bolje proći jer ima dužu klupu. Jao šta uradi Kevine Puntere crni sine.

Ja kazem automatski raskid ugovora i doviđenja crnjo, kapiten ćeš biti u Kini negde ako te prime. Sad ionako posle ove sezone svaki igrač evrolige će hteti da dođe kod Željka da igra, atmosfera u areni pred 20 hiljada itd itd. Nema zime za Partizan ubuduće osim ako najveći sin naših naroda i narodnosti ne odluči drugačije i uloži sve pare u fudbalske stadione u Bujanovcu Surdulici i Vranju
By UcenikBGD
JohnnyNoCash wrote:@Učenik opet nastavlja po svom, danas piše poklon kvota na Real 1.45, a sad već uplatio 0:3 TR :lol: :lol:

UcenikBGD wrote:Kec na Real Madrid 1,45 u maxbetu!!!
Lepa kvotica za ove što veruju u Decka Musu i YabuseleTa i kompany. Ipak neće valjda Real da dozvoli da gubi 0-2 od malenog tamo nekog Partizana 8-) 8-) 8-)

UcenikBGD wrote:ajd što meni ubija kvotu 9 real-partizan 0:3 rezultat u danas uplacen

Nisi primetio sarkazam u tom postu poklon na real za ove koji oće plus na Deka Musu i Yabuselea
By UcenikBGD
viljasboas wrote:ironicno je rekao poklon za obozavatelje reala

Tačno tako, dzoni nema kesha izgleda nema ni dobar rezon. Samo to nije bilo obozavateljima reala napisano, jer njih ovde i nema, to su bili obožavatelji lika i dela zlog čike iz predgrađa i njegovih spinova i saopštenja
By UcenikBGD
kokodril wrote:Pokrio se čovjek
Uvijek može reći jesam li Vam rekao

Ironija sarkazam nisam očekivao da ljudi ne kontaju tolko, negde sam posle i napisao navlaka kec na real kvota 1.50 u mozzartu.
Ali najbolje da pokazem sifru tiketa maxbeta pa vidi da li je kvota 9 ili jok.
Maxbet tiket:
41273-RRNOKM-15
PIN 4931