Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#189410 James Harden 8.5 Ast over

Vraća se fake MVP na parket a onda bradonja mora da sili tu igru iz Pick and pop za Embiida jer Embiid nema talenta da se izbori sa eventualnim udvajanjima nad njim ..sve djeluje nespretno i kasno proigravanja tkz MVP...a pošto su u prvom meču dobili 45 Pts od dvostrukog MVP lige morace da iskaču na Hardenu pa tu vidim nekih 10 tak Ast, u ovoj sezoni su igrali već 4 puta i dva puta je imao po 10 i 11 Ast jednom stao na tih 8 i jednom su puštali Hardena da suta pa je imao "samo " 7...
By yoldza
#189411 PJ Tucker under 3.5

Iako je očigledno da će biti udvajanja nad Embiidom idem da starac foco od 100 ljeta neće prebaciti ocu marginu tj samo 1 je u Play off prebacio i to dao 6 poena...dva puta po tri poena ,njegov primarni cilj je odbrana tako da tu mogu i faulovi da ga ohlade ...
By 2paNN
#189417 Marcus Smart Pts+Rb+Ass 20.5 over @1.85 balkanbet ✅✅

Covek presao ovu marginu na 9 od 10 tekmi u PO. Prva tekma 23, vidim tako nesto i vcrs, pogotovo sto je Boston u zaostatku, o egalu tekme necu ni da pricam. Par ima value.

Srecno!
By viljasboas
#189449 Kevon Looney over 13.5 skokova ❌❌

Opasne skakacke cifre Lunija 23, 21, 13, 22, 14, 20 ili prosek od 18.8 po utamici u zadnjih 6 meceva. U odbrani nece biti daleko od kosa osim kad Dejvis sutne 1, 2, 3 trojke, ali to je zanemarljivo, stalno se vrzma na po linijama reketa i uvek su sanse da lopta zavrsi kod njega. Ofanzivno ista prica, ne siri nikad, jednostavno je stalno dole, guzva je na perimetru i u coskovima GSWa, tako da 3-4 lopte moze i tu da isceprka u napadu. Obzirom koliko Lejkersi dobijaju bacanja, a Luni je na skoku uvek, racunam i tu 1-2 promasaja da ce zavrsiti kod njega u rukama. Ne vidim da bilo sta po tom pitanju moze da se promeni u igri Warriorsa, a i Davisa da Kevon ne bi dosao do ove cifre. Po menj ovde pad samo na nesrecu, ali mislim da ne bi trebalo da bude problema da pohvata jedno 15 lopti. Nadam se samo ful minutazi.

edit: jedan zanimljiv podatak od pre par dana

Image
Last edited by viljasboas on 05 May 2023, 09:26, edited 2 times in total.
By 2paNN
#189492 Draymond Green Rb+Ass 13.5 over @1.80 ✅✅

Kao i smart prelazi ovu marginu bas cesto. Kad Gsw gubi u seriji ima 10/13 overa od 2015. Protiv Lal ima 3/4 overa. Takodje smatram da ce Ker bolje spremiti mec i da ce Green imati vecu ulogu vcrs.

Anthony Davis Pts+Rb 40.5 under @1.86 ✅✅

Kao sto sam vec rekao, vcrs ocekujem dobro pripremljenu tekmu od Gswa i da to najvise oseti Davis. Posle sjajnog prvog poluvremena u prvoj (23 pts), u drugom pol je imao 2/9 i Gsw je nasao resenje za njega i totalno ga primirio. Takodje protiv Gsw prosecno ima 10.9 skokova sto ide u prilog tipu. Zaista vidim value ovde.

Srecno, margine sa bet365.
By yoldza
#189498 Jordan Poole over 3.5 Assists @2.1 Maxbet

Tempo ova dva tima je 10 sec napad..a u drugom unitu Poole je glavni držač lopte...prošli utak je imao 6 ast ...

P.S. valjda neće maler da me bije na svakom tipu koji postavim ovde ...
By UcenikBGD
#189504 Anthony Davis + 0.5 3pts @2,65 Balkanbet
(2,70 kvota bet365)

Vec sam ga hvatao protiv Memfisa ovu igru,kvote bile i 3,20 i 3,30. Dosao na 3/6 meceva stim sto dva puta nije ni pokusavao 0/0 za tri na na onima gde jeste 1/1 , 1/3, 0/1, 1/4, a prosli mec protiv Gstejta 0/2 za tri. Verujem da ako veceras uzme neku trojku moze i da je ubaci.
Prosli mec imao dobru minutazu 44 minuta imao 11719 iz igre i 8/8 slobodna,namestio ruku koliko mi se cini jedino sto trojku nije ubacio. Ako ga malo vise stegnu veceras i oteraju od kosa mozda bi mogao i neku tricu da pogodi.

Takodje su mi zanimljivi igrao ih i prosli put Poole +1.5 trojka ( ubacio 6 ) i Sreder +0.5 trojka, izdao me prosli put ( imao 19 poena ali samo 0/1 za tri ).

I naravno moja draga konjina za jahanje Drejmond +0.5 trojki kvota 2,00. Kad god ne ubaci trojku ja ga sledecu utakmicu odigram i uhvatim.
U aprilu u regularnom delu isao
denver 0/1,
oklahoma 1/3,
Sakramento 0/2,
Portland 1/2.
Onda plej off sa Sakramentom
0/1
1/2
0/2
1/2
0/0
1/4