Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
#190179 uf kad bi krenuli o domacim igracima zavrsio bi ti odavno ovde temu,pazi Ojo,Faye,Papanikolau sa jednom nogom i te fore igracine tada do bola....ko i panter koga je sakota iskopao iz poljske pa ga doveo u aek...ovaj exum da se nije povredio jos bi igrao u nba,jel znas da je blokirao Bobija Marjanovica na zakucavanju? bobi bio u klipersima ovaj u juti tada,zamisli taj odraz
brate imali ste i vi igokeu-partizan,dodik itd...pusti me tog banalisanja 2 tima ovo ono
bayern minhen pozajmi pare borusiji dortmund pa mu kupuje igrace za sicu a ti kukas na covica u srbiji,leb te jebo da te jebo

prvi koji je rekao za nekog trenera da je "grobar" srpske kosarke(ne navijacki) je Dejan Koturovic a u vezi tadasnjeg selektora Duska Vujosevica davne 2003 godine,toliko o tome
By UcenikBGD
#190180 Gurke

Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd
By yoldza
UcenikBGD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=-MWKAUQ0Epg

Gurke tipični spin majstor kao Covke...ko je ono glasao za strance u našoj košarci i da idemo u Aba ? De mi reci ?
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:Gurke

Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd

ko zna dal je on pametan ili mi sto se borimo za svaki jebeni dinar

da nas je dule ugasio jeste,covek za 10godina silovanja srbije,hrvatske i slovenije izbacio 2 igraca....Krstic i Velickovic
naprimer 2002 indianapolis,svi se opijali ko budale na pripremama osvojili zlato...2005 zeljko to zabrani,neki se krisom opijali-kasnije ispao sukob izmedju igraca,zeljko odbije Stojakovica da dodje na kraju priprema(ukine 20+poena sigurnih ekipi zbog te odluke) zavrsi se prvenstvo i igraci mu budu krivi,jbg ne ide to tako

kamo srece da legalizuju marihuanu a zabrane naprimer alkohol i cigare ;)
By Gurovic15
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=-MWKAUQ0Epg

Gurke tipični spin majstor kao Covke...ko je ono glasao za strance u našoj košarci i da idemo u Aba ? De mi reci ?

dakle Partizan ne zeli da igra KLS jer nema roster da se suprostavi zvezdi

kada se donese novi zakon da se ima pravo da 10 stranaca bude u ekipi sve ok,za sada to ne moze
nadam se da ti je jasno sta pisem
partizan mogao igrati ali nije zeleo jer bi verovatno izgubio u finalu
ta recka ne treba zeljku i resili ovako da su navodno zaboravili licencirati igrace...sad jasno?