reggie31 wrote:Dule vam je nabio komplekse da ne moz se oporavite za dva zivota.
verujem da si negde 95 godiste
ispod 80' nikako
reggie31 wrote:Dule vam je nabio komplekse da ne moz se oporavite za dva zivota.
reggie31 wrote:Ti si im bio konobar kad znas da su se opijaliIli si procitao u novinama informer vrsnog novinara DJ Vucicevica
Gurovic15 wrote:UcenikBGD wrote:Gurke
Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd
ko zna dal je on pametan ili mi sto se borimo za svaki jebeni dinar
da nas je dule ugasio jeste,covek za 10godina silovanja srbije,hrvatske i slovenije izbacio 2 igraca....Krstic i Velickovic
naprimer 2002 indianapolis,svi se opijali ko budale na pripremama osvojili zlato...2005 zeljko to zabrani,neki se krisom opijali-kasnije ispao sukob izmedju igraca,zeljko odbije Stojakovica da dodje na kraju priprema(ukine 20+poena sigurnih ekipi zbog te odluke) zavrsi se prvenstvo i igraci mu budu krivi,jbg ne ide to tako
kamo srece da legalizuju marihuanu a zabrane naprimer alkohol i cigare
Gurovic15 wrote:yoldza wrote:UcenikBGD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=-MWKAUQ0Epg
Gurke tipični spin majstor kao Covke...ko je ono glasao za strance u našoj košarci i da idemo u Aba ? De mi reci ?
dakle Partizan ne zeli da igra KLS jer nema roster da se suprostavi zvezdi
kada se donese novi zakon da se ima pravo da 10 stranaca bude u ekipi sve ok,za sada to ne moze
nadam se da ti je jasno sta pisem
partizan mogao igrati ali nije zeleo jer bi verovatno izgubio u finalu
ta recka ne treba zeljku i resili ovako da su navodno zaboravili licencirati igrace...sad jasno?
Gurovic15 wrote:jbg nije tebi lako
ako je sve sto mozes da kazes vezano za covica
samo da mi pojasnis gde sam ja to kenjao o partizanu,lepo napisao cinjenice kako stoje
ostaje aba liga da osvojite ako ni to,haos na sta se ulupao novac bzv sto sam vec i pisao ovde pre neke 2-3 nedelje
iako ponavljam ova ABA sada nema tezinu jer ce opet oba kluba igrati Evroligu
Gurovic15 wrote:UcenikBGD wrote:Gurke
Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd
ko zna dal je on pametan ili mi sto se borimo za svaki jebeni dinar
da nas je dule ugasio jeste,covek za 10godina silovanja srbije,hrvatske i slovenije izbacio 2 igraca....Krstic i Velickovic
naprimer 2002 indianapolis,svi se opijali ko budale na pripremama osvojili zlato...2005 zeljko to zabrani,neki se krisom opijali-kasnije ispao sukob izmedju igraca,zeljko odbije Stojakovica da dodje na kraju priprema(ukine 20+poena sigurnih ekipi zbog te odluke) zavrsi se prvenstvo i igraci mu budu krivi,jbg ne ide to tako
kamo srece da legalizuju marihuanu a zabrane naprimer alkohol i cigare
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]