Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#190121 D. Rusell trojke 2.5- @1.70 balkanbet

Rusel od kad je Laker presao samo u game 3 protiv Gswa a ima ma taj jedan plus 6 undera. Takodje na strani je 8/9 u underu tako da je jako los kad nije kuci. Svakako ocekujem pobedu Gswa a ako Lal dobije svakako to nece biti faktor Rusel nego neka lidacka partija dva maga u Lal.

Barreta PRA 27.5+ @1.80 balkanbet

Jednostavno i logicno igra se u NY. Sto znaci Barret ima motivaciju i igra kosarku. Kuci je u overu 4/4 sa prosekom od 32.8 pra. Na strani 2/5 sa prosekom 22.3 sto je velika razlika. Protiv Heata je u overu 4/5 sa prosekom od 37.6 pra sto je zaista dobra stvar za cuti. Jednostavno kuci igra dosta bolje, i Tom Tibodo ako zeli da produzi ovu seriju morace Bareta da mu igra dosta.

Svidja ju mi se jos svakako Rob reb 9.5-, Curry 4+ trojke.

Srecno!
By reggie31
#190177 Harden 8.5 over asist 1.83 bet365
Embid 29.5 over 1.76 bet365
T.Maxey 19.5 under 1.83 bet365
Harden igra odlicno ovu seriju,odlicno saradjuje sa Embidom u igri 2 na 2 su nenadmasni u celoj ligi i vrte je do iznemoglosti.Harden prvi asistent lige Embid prvi poenter lige,kazem benifite ima i on itekako od Hardenove igre.
Maxey dobro cuvan u toku cele serije,anomalija je prethodni mec gde je gotovo sve pogodio,sto je mozda i bio X faktor.6/12 trojke pre toga 2/6,3/9,2/9,1,5 dakle vracamo se na osnovne vrednosti.
By 2paNN
#190235 Embid ast 3.5- @1.70 maxbet

Svaku je bio u underu sem 4 tekme kad mu je 4 asistencija bila za Hardenov game winer. Generalno u playoff tekmama mu ne idu asisti, vise gleda ka kosu tako da je od 11 playoff tekmi u underu 10. Ne verujem da ce se nesto drasticno promeniti veceras.

Da se ne ponavljamo smart i tatum pra +, brogdon na 22.5 pra je isto +.. sa denvera ne znam jos nista ali klasika Porter skokovi + mi nekako deluje najbolje.

Srecno.
By Nasir Jones
#190236 Igram na philu da zakljuci danas ovu seriju sa bostonom. Boston ima jaku ekipu, ali phila ima boljeg trenera. Jednostavno mazzulla radi lose poteze, nikakve promjene u taktiki, umjesto da ekipa raste iz tekme u tekmu, oni tonu. Moze jih spasit jedino dobra serija suteva za 3p.
Kad igram na pobjedu phile, uzimam i klasiku dvojac harden ass+ i embid pts+. U napadu najvise ocekujem od embiida, mislim da ima najlaksi matchup i vec sam spomenuo da ima vrlo dobre brojke kad igra doma protiv bostona. Harden moze pola ass nakupiti samo sa embiidom, ocekivao sam vecju granicu, 9 ili 10...
Nadam se da danas konacno denver posle dugo vremena pobjedi phoenix u gostima. Phoenix je 2 man team i ne vjerujem da mogu opet imati odlican suterski match. Jednostavno je denver bolja ekipa, igraju i bolju odbranu, nonstop su blizi pobjede i mislim da ce i oni danas zavrstiti seriju sa phoenixom. Plus je da fali i ayton pa ce jokic imati laksi zadatak. Ocekujem ga opet na visokim brojkama pts, ali cu uzeti portera koji odlicno igra b2b tekme kad igra u gostima, svaku tekmu ima score 20pts+ i 4threes+. Danas vrlo bitna utakmica i za pobjedu mora i on biti uspjesan u napadu.

Image
By malsha9323
#190257 Embiid 10.5 sk over ❌
Tobias 11.5 over❌
Horford 2.5 ast over❌
Smart 11.5 over ✅

6.31 @ pinnbet stake 0.5/10

Harden 18.5 over❌
Maxey 21.5 under ❌
Tobias 1.5 ast over ✅
Brown 22.5 over❌
Smart 4.5 ast over ✅
White 13.5 under✅

15.93 @ pinnbet stake 0.25/10

Sa druge utakmice, ako ne igra Murray

Brown 1.5 ast over @ 1.60 pinnbet jaci stake

(16/16 preko ove margine bez doticnog u sezoni)
By 2paNN
#190353 D. Green reb 7.5+ @1.80 balkanbet

Jedina kolona koja je redovno puno je upravo ova sa skokovima. 3/5 je bio dvocifren. U mecevima eleminacije, Draymond uvek ubaci u vecu brzinu, i u takvim mecevima je u overu na 10 od 13 tekmi. Takodje dobija i da kazemo Lunijeve minute, tako da ga zaista vidim u overu.

Srecno.