Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
mrsincobain wrote:
Jeffrey wrote:idemo i EL i KL sa kartonima
TRIPLE BETBUILDER BET 3.7koef stake 1.5/10
- Bayer L-Roma over 4,5 cards
- Sevilla-Juve over 4,5 cards
-Basel-Fiorentina over 4,5 cards
- max sam se ogradio i spustio kartone za -1 granicu, vjerujem da će biti oštro i da idu sve tekme na 5+, ulog velik, aktivni rezultati popravnog nema, suci dobri ekipe dobre tak da vjerujem da ovaj triple ulazi

Kako favbet i ostale klade gledaju kartone u produzetcima, jel samo supersport ne racuna ili
Cita san im pravilnik i na zbroju kartona ne stoji napomena da se racuna u regularnom vremenu, kao za npr. kornere

Niti jedna klada ne računa produžetke, ja koristim bet i favbet zato jer računaju crveni kao dva, ..... Znači samo regularni dio se gleda, i to igrači u polju, osoblje, trener i rezerve se ne broje
By enemies
#190852 Lucki pripazi sa grobnicanom, porec uopce nije losa ekipa, sad to dal ce pustat u to necu ulazit ali ja bi malo pripazio sa ulogom
Nadam se da ce pobjediti, sretno
By Lučki_radnik
enemies wrote:Lucki pripazi sa grobnicanom, porec uopce nije losa ekipa, sad to dal ce pustat u to necu ulazit ali ja bi malo pripazio sa ulogom
Nadam se da ce pobjediti, sretno

apsolutno se slazem da je porec dobra ekipa, vise nego dobra ali naglasak na svojem terenu, u gostima su bas losi, domacinu gori, imaju dobre odnose, imam neke informacije jos, domacin sa pobjedom u zadnjem kolu sa otpisanim osijekom 2 ostaje u ligi, i to je cista matematika a jos iduce imaju doma zagorec gdje su favoriti
By Jeffrey
#190855 Double koef 2 Favbet srednji stake 5/10
Linz-Horn tip 1
Lecce-Spezia over 5 kartona ( na 5 povrat love)
- Linz ima ambicije da igra prvu ligu, love imaju, tako da vjerujem da idu po 3 boda, Grazer i St Polten prijete tako da nema opuštanja, Horn nema kud, lošiji roster tako da očekujem dva razlike najmanje za domačine.
Lecce Spezia borba dva kluba za opstanak, i tu je još Verona, među njih tri ispada jedan , tri kola do kraja bit će tekma u kost. Sudi Mariani vrti se 4-5 kartona, Spezia jedna od grubljih ekipa 2.7 po ekipi , top 3 u ITA po grubosti, Lecce nešto malo lošiji prosjek 2.4 tako da kad se zbroji imamo najmanje tih 5 a zbog važnosti vjerujem da ide na 6-7+
By Jeffrey
#190888 Gorica-Varaždin tip X koef 3.4 većina
- Osijek vodi upravo 0-2 i to znači da Gorici X dosta za opstanak, zadnje kolo je Dinamo koji slavi titulu i to znači sutra ili pobjeda Gorice ili X, idem sa večim koeficijentom. Šibenik zadnje kolo ima Hajduka, ne vole se, ali opet nebi se čudio da puste Šibeniku ako im bude trebalo ipak bolje putovati sljedeće sezone 30min nego pola dana tako da ovo je sutra 1iliX.
Ulog niži
By Jeffrey
NeLePFC wrote:Jebani Linc. Pa kakve su ovo vise namestaljke nema smisla majke im ga nabijem. Samo to me srusi za 950e :cry:

Ništa mi ne pričaj, ljut sam ko ris
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:PETAK, SLAVEN BELUPO-HAJDUK 2,5 MANJE (1,85 FAVBET) 3,5/10

Lije ko iz kabla u cijeloj državi, kiša neprestano pada iz dana u dan, prognoza je ista za sutra, pa povremeno opet sa malo manjim intenzitetom do petka, koprivnički travnjak inače uvijek osporavan, je hibrid ali nema ta silna voda kamo, uvjeti će biti sve osim nogometni. Slaven inace tvrdo igra protiv svakoga, protiv ovih jacih se jos vise parkiraju iza i cekaju, hajduku nista ne znaci ovo, samo mogu izgubiti nekoga prije finala kupa, ocekujem agresivan slaven kao i uvijek, hajduk sa dozom rezerve i pod rucnom, po ovim uvjetima se samo moze netko ozljediti a onda nema vremena da se oporavi tako brzo prije finala kupa. Nacrtanih 0-0 ako netko iz kardinalne greske ne zabije, tako je realno

SUBOTA, GORICA-VARAŽDIN 2,5 MANJE 4/10 ( favbet 1,90)

Cijelu analizu mogu ovdje iskopirati, samo ovdje su uvjeti jos 2,3 puta gori, Gorica jedina nema hibrid, svaka malo jaca kisa im radi probleme a kamoli ova koja pada nikad jace svaki dan, bit ce na rubu regularnosti, vec su jednom igrali u takvim uvjetima, naravno da je 0-0 bilo prije 3 mjeseca cca, Gorici bod doslovno kao 3, stati ce cvrsto iza a varazdin nema sta kombinatorno igrati u vaterpolskim uvjetima

jos sam oboje u doublu odigrao 1/10

lagano u koprivnici prema najavama
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:FAVBET, NIŽI ULOG

ŠIBENIK-OSIJEK 1 (3,30)

Zadnji voz, ili jesmo ili nismo, odnosno 2.liga, utakmica sezone, pada odluka na Šubicevcu, domacinu samo 3 boda igraju, moraju napasti, protivnik idealan, gosti sa tomasom koji je najgori trener svih trenera, samo bunker, u kost, to je njegova taktika, nigdi nije bija dulje od 3 miseca, ajmo narančasti!!

prvi put u povijesti kluba su place redovne na dan, tocne u dan, a ovi manekeni nisu u stanju faul napraviti, isusa ti boga 11 bodova su ispred gorice ovi debili prokockali, dabogda vise centa ne dobili a klub padne u zadnji rang, nije mi kikiriki uloga zao nego ovog setanja po terenu, ovo je nemoguce znaci, golovi kakve djeca nebi dobili