Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#190917 Boston - Miami H1 (9.5) @1.94 balkanbet❌

Nema sta izgubili su prvu, nedge sam procitao da Boston kad izgubi prvu kuci dobija drugu 21/22 . Gube u seriji o tome necu uospte da pisem da im treba i tako to. Generalno kad gost uzme prvu tekmu, drugu odigra samo da je odigra, posto su vec zadovoljni sa tim skorom na strani i vec razmisljaju u vracanju serije kuci i da tamo uzmu ako mogu obe. Verujem i da Miami ulazi sa tim razmisljanjem u ovu tekmu i da ce to Boston iskoristiti. I svakako mislim da je Boston bolja ekipa dosta i da ce to veceras pokazati.

Vincent Asist 3.5- @1.65 balkanbet ✅

Prva tekma imao 2 asista, a da ne uzimamo samo tu tekmu u obzir generalno covek ne asistira protiv Bostona i kad se uzmu poslednje dve sezone u UNDERU je na 12 od 15 utakmica, od toga 7/8 u PO. Generalno ima (protiv Bostona) potencijalnih asist 4.6 , a u prvoj je imao 3. Bio je dobar u kreiranju u prve dve serije ovog PO ali ovde mu je dosta teze da to radi. U prvoj postavi za to je zaduzen Jimmy a u drugoj Lowry. Zaista ga ne vidim nikako preko ove margine.

SRECNO!
By JohnnyNoCash
#190920 Horford 6.5- sk 1.85

Čekam da izađu vijesti za prvu petorku, ako Timelord opet bude u prvoj, onda ovo igram i možda mi je najbolji par za večeras. Igrao sam ga prošlu over, pa sam obraćao pažnju na kretnju kod defanzivnog pa i ofanzivnog skoka. Prvi je skupio odmah na početku meča i to nakon odbitka pa je lopta došla sretno do njega iako nije blizu košu. Nakon toga ostaje na tom 1 skoku sve do 5 minuta prije kraja meča dok je Timelord presjedio na klupi. Hvata neki airball što mu pripisuju kao skok, zatim neki karambol, pa i ofanzivni skok nakon pokušaja za tri. Dosta reklo bi se sretnih odbitaka u njegovu korist. Nije jednostavno isti gameplan kao što je bio kontra File kad je znao ovu granicu prelaziti za poluvrijeme, Adebayo je igrač koji može širiti parket, stajati dosta visoko, pa i uposliti svoje suigrače, a Horford u većini slučajeva ne stoji ni blizu tog defanzivnog skoka. Miami dosta dobro brani svoj obruč što je svakako plus, i ja u ovoj seriji barem po ovoj prikazanoj prvoj utakmici vidim Browna i Tatuma na nekom pozitivnom skoru skokova, dok mi je Horford u čitavoj petorci najslabija karika.

Lineup alert: Celtics will start Smart, Brown, Tatum, Horford, Robert Williams on Friday.
By JohnnyNoCash
#190983 Hachimura 13.5- 1.80 bet365✅
Davis 25.5+ 1.85

D'Angelo Russel 13.5+ 1.90

Japanc puno bolje igra na gostujućim parketima, ali na domaćim je drugačija priča. Prvo je ako se sjećate iznenadio sa ona dva meča protiv Memphisa (29 i 20), zatim je i protiv GSW u gostima imao jednu partiju sa 21 poen, i sad protiv Denvera 17 i 21.

Na domaćem parketu drugačija priča, 5/6 under na ovoj granici, jedini over sa 16 poena (2/2 za tri).

Davis je hodajući miss match za svakog igrača Denvera, nadam se da neće ponoviti loš šut iz prošlog meča (4/15), ali očekujem da Lakersi poravnaju u naredna dva meča, i da ova serija ode u majstoricu. Naravno da ima još tu igrača koji mogu isporučiti, ali Davis je neko ko bi minimalno svaku utakmicu morao da daje 25+ ako Lakersi žele u finale. Zadnja dva meča po 11 slobodnih bacanja, govori koliko je agresivan, pa vjerujem da bi i večeras trebao biti sličan broj, uz pristojne procente iz igre, morao bi over

Ako se ne varam Bruce Brown je izjavio kako su u prvom meču samo Russela napadali i da je to bio ključ pobjede u prvom meču. Gledao sam američki stream, komentatori su baš to spominjali, a Russel je od samog starta krenuo baš agresivno prema košu, 6 poena uz svega par minuta, pa onda ona dosuđena tehnička ga je donekle ugasila. Do kraja poluvremena ostao na istom broju i tek se nešto probudio u 3/4, ali nedovoljno. Večeras ga očekujem dosta agresivnog, neki su ovdje već pisali, ali istina je da kući igra dosta bolje, po navici kad on isporuči svoje poenterski i asistencijama, Lakersi dobijaju taj meč. Meni je večeras i za poene i za asiste 'zreo' ali uzet ću poene jer ga imam po 12.5
By malsha9323
#191080 Single, Double, kombinovano @merkur

Bam 31.5 pra over❌
Bam 3.5 ast over❌
Bam ukradene+blokade 1.5 over✅✅
Butler ukradene 1.5 over✅✅
Lowry 3.5 ast over✅✅
Al sk 6.5 under✅✅
Al poeni+ skokovi 13.5 under✅✅
Tatum ast 5.5 over❌
Tatum skokovi+ast 14.5 over❌
Brogdon 3.5 ast under✅✅
By JohnnyNoCash
#191115 Lakers 1 1.70

Ne vjerujem da Lakersi mogu dobiti metlu u finalu zapadne konferencije. Gledao sam prošli meč kad su unatoč tom što je Murray sve pogađao, opet držali egal. Ipak pali su u 4/4 kad je Denver napravio seriju i to ih je kasnije koštalo. Iskreno da budem očekujem da Lakersi dobiju ovaj i naredni meč, tako da ću oba tipovati na pobjedu.
By Teo
#191140 M.Porter 1,5 ASS Over 1,95 Bet365 [Wwin 1,90]

Ovo sam ja odigrao i mislim da ima vrijednost.Znamo svi kakav je Porter igrac, njegova prevashodna uloga je spejsing i da natrpa protivnicki kos kada dobije loptu.To i radi u vecini situacija ali je primjetno u zadnje vrijeme da zna podijeliti i asistenciju jer od njega to niko i ne ocekuje pa su to onda vecinom izgledne situacije i otvoreni sutevi za njegove saigrace jer svi ocekuju da on zavrsi akciju.Najbolji primjer za to je i prosla utakmica protiv Lejkersa kada je sakupio cak 6 asistencija sto mu je mislim i rekord karijere.

Znaci dodavanje mu nije prioritetna uloga ali po ovoj granici mislim da ima vrijednost, posebno ako uzmemo i dobar koeficijent.Pohvalio ga je i Melon posle proslog meca i posebno je istako sest asistencija.Sva tri meca u seriji je prelazio ovu granicu sa 2,3 i ovu zadnju 6 asistencija pa zasto mu i veceras ne dati sansu.Srecno ko isprati.
By JohnnyNoCash
#191231 Brogdon 13.5- 1.80 Mozzart ✅

Sve riječi hvale o ovom momku, nije bezveze dobio nagradu šestog igrača godine, ali ako opet bude petorka kao prošli meč, izgubiće dosta minuta, pa ga ne očekujem na više od 20. Odličan je šuter, ali zadnju se svi mučili pa i on, 0/6 iz igre, bez poena. Mislim da za minutažu koju igra, ovo može prebaciti samo ako ga krenu trojke.