JohnnyNoCash wrote:Ja sam istu grešku prije 2 godine našao u formula kladionici. AO kvalifikacije žene, stavili granicu 26.5 gemova 1.30, treci set je odlučeno da će igrati do 10, i da će se računati kao 1 gem. Oni naravno nisu to znali, i uzeo sam 15 parova svih kvalifikacija under. Uplatio 100€ i prošao oko 8500KM. Isplatili su me
Kao sto sam rekao gore Dzoni zavisi od kladionice do kladionice ko su vlasnici koliko je para u igri itd... Ako je jedan igrac i tiket neces se ici zamjeriti i ganjati nego ces isplatiti.
corredore wrote:Pitanje je i jesu li svi Maxbetovi pod istim gazdom , mozda je Makedonac resio da ne dize frku
Mora biti isti vlasnik, samo je firma u toj drzavi
iDjoleQ wrote:BookmarkMafijasi wrote:Tuzba sa kladionicom je u principu tuzba sa drzavom
Pa realno gledano jesteDacu Vam primjer iz Federacije jednog priredjivaca igara, slotova konkretno. Covjek drzi Rodeo energetsko pice, ima teretane, hotele, restorane, svoju proizvodnju hrane itd itd nema branse da nije uvezan i nema nesto svoje. Kako ces ti dobiti tuzbu protiv njega
A znas ko sam ja?
braa1234g wrote:iDjoleQ wrote:BookmarkMafijasi wrote:Tuzba sa kladionicom je u principu tuzba sa drzavom
Pa realno gledano jesteDacu Vam primjer iz Federacije jednog priredjivaca igara, slotova konkretno. Covjek drzi Rodeo energetsko pice, ima teretane, hotele, restorane, svoju proizvodnju hrane itd itd nema branse da nije uvezan i nema nesto svoje. Kako ces ti dobiti tuzbu protiv njega
A znas ko sam ja?
Ako si neka "civija" kako bi rekli kod nas u narodu isplatice ti ispod stola ostalo oboriti nece sigurno ici da padnu na sudu pa moraju sve logicno