Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
#191420 Hahaha a gdje ti je referentna margina ? Šta sad ovako tertski da su stavili Novak da uzima na RG sa 12 gemova razlike (misleći da se igra na dva dobijena pa to je gotovo nemoguće da Novak uzme 6:0 6:0 ) a na tri je već realno da uzme tipa 6:2 6:1 6:0 šta oni mogu reći to je greška ? Pa ti si mogao pasti lako da neće uzeti sa 12 poena razlike...ja pričam teoretski greška je samo ako ti je garantovan prolaz ili ima van svake sumnje u prolaz ...
Last edited by yoldza on 24 May 2023, 20:40, edited 1 time in total.
By NeLePFC
#191423 Svaka cast,slikajte ovde tikete nakon sto uzmete pare i obracunaju vam ipak kao dobitne. Voleo bih to da vidim. Nije da se pravim pametan i moje pare su pokrali,ali opet kazem mogu da rade sta im se hoce,ogradili su se za svake gluposti u pravilniku. Pisao sam pravnim savetima na rededitu pa cemo videti sta tamo imaju da kazu o tome...
By BookmarkMafijasi
NeLePFC wrote:Svaka cast,slikajte ovde tikete nakon sto uzmete pare i obracunaju vam ipak kao dobitne. Voleo bih to da vidim. Nije da se pravim pametan i moje pare su pokrali,ali opet kazem mogu da rade sta im se hoce,ogradili su se za svake gluposti u pravilniku. Pisao sam pravnim savetima na rededitu pa cemo videti sta tamo imaju da kazu o tome...

Bravo, pratim
By NeLePFC
#191426 Odlicno uvek su svi mangupi preko interneta. Opet kazem stvarno bih voleo da dignete pare i da ostavite ovde print screen ispravljenih tiketa. Advokatica mi je odgovorila da batalim tuzbu i da nema nista od toga....

Evo objave i na redditu pa ispratite sta kazu strucnjaci ako iko i bude odgovorio uopste

https://www.reddit.com/r/pravnisaveti/c ... _za_tuzbu/
By yoldza
NeLePFC wrote:Odlicno uvek su svi mangupi preko interneta. Opet kazem stvarno bih voleo da dignete pare i da ostavite ovde print screen ispravljenih tiketa. Advokatica mi je odgovorila da batalim tuzbu i da nema nista od toga....

Baš ti je neka lijena advokatica:) ...meni prijatelj obajsnio kad su mi bili ugasili nalog jer sam ih ubijao te sezone...da po pravilima nemaju to pravo mogu da odbiju da mi uplate moje tickete ali da mi zabrane da se kladim kod njih to jest da ne mogu pristupiti nalogu koji sam napravio nemaju pravo (ljudska prava su ipak jača od internih kladionicarkih) na kraju mi vratili nalog j Max uplata 1KM po tiketu...samo tražite advokate koji nisu kao od Neleta ...ljenicine
By Teo
#191428 Ljudi shvatite gdje zivite, kakva tuzba, kakve gluposti, ljudi za ubistva ne odgovaraju a ne da ovo dobijes na sudu.Kladionice drze ljudi povezani sa vrhom vlasti sto znaci kadija te tuzi kadija ti sudi.Kanite se toga.Ovo mi se desilo milion puta, nekad puste kad nije neka lova i to je to a u vecini slucajeva obore kvotu.
By NeLePFC
yoldza wrote:
NeLePFC wrote:Odlicno uvek su svi mangupi preko interneta. Opet kazem stvarno bih voleo da dignete pare i da ostavite ovde print screen ispravljenih tiketa. Advokatica mi je odgovorila da batalim tuzbu i da nema nista od toga....

Baš ti je neka lijena advokatica:) ...meni prijatelj obajsnio kad su mi bili ugasili nalog jer sam ih ubijao te sezone...da po pravilima nemaju to pravo mogu da odbiju da mi uplate moje tickete ali da mi zabrane da se kladim kod njih to jest da ne mogu pristupiti nalogu koji sam napravio nemaju pravo (ljudska prava su ipak jača od internih kladionicarkih) na kraju mi vratili nalog j Max uplata 1KM po tiketu...samo tražite advokate koji nisu kao od Neleta ...ljenicine

Advokatica nije ljencina nego kucna prijateljica i da ima osnova sigurno bi mi besplatno zavrsila sve ovo,ali avaj kako god.