Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#191306 Singl za vikend
Dinamo -Gorica tip over 2.5 gola 1.7 većina 5/10
- Dinamo slavi naslov prvaka , bit će fino popunjen stadion, Gorica slavi svoj ostanak u ligi, Sopić najavio malo atraktivniju tekmu, jer je pao velik teret s leđa nakon tekme s VŽ, očekujem festival golova, bit će lijepo vrijeme idealno za igru pa očekujem rezultat sa najmanje 3 gola.
By enemies
Jeffrey wrote:Za jače double iz Favbet 1.87 stake 10/10
Brazil(u20)- Dominikanska republika tip Brazil daje over 4 gola ( ako da 4 koef 1)
Hajduk-Šibenik tip Hajduk osvaja
- za Hajduka sve se zna, jača ekipa, spasiti sezonu za peharom, publike ima putuju prema RI tak da po meni čista 1 ili f2 ali ja sam se max ogradio jer bit će publik bet
- Brazil poraz prvo kolo protiv jakih Talijana, sad idu na najslabiju ekipu, Dominikansku koja je popila od loše Nigerije 2 komada a mogli su ladno 4+ , vjerujem da će Brazil složiti bar 7-8 100% prilika tako da vjerujem u ovaj pik

Bravo jeff, ispratio sam te, uzelo se fino danas
By Jeffrey
enemies wrote:
Jeffrey wrote:Za jače double iz Favbet 1.87 stake 10/10
Brazil(u20)- Dominikanska republika tip Brazil daje over 4 gola ( ako da 4 koef 1)
Hajduk-Šibenik tip Hajduk osvaja
- za Hajduka sve se zna, jača ekipa, spasiti sezonu za peharom, publike ima putuju prema RI tak da po meni čista 1 ili f2 ali ja sam se max ogradio jer bit će publik bet
- Brazil poraz prvo kolo protiv jakih Talijana, sad idu na najslabiju ekipu, Dominikansku koja je popila od loše Nigerije 2 komada a mogli su ladno 4+ , vjerujem da će Brazil složiti bar 7-8 100% prilika tako da vjerujem u ovaj pik

Bravo jeff, ispratio sam te, uzelo se fino danas

Sve je jučer realno došlo, uzelo se baš extra :mrgreen: :mrgreen:
By Jeffrey
#191512 Idemo i danas jako Favbet 10/10 koef 2
Ankaragucu- Basaksehir tip over 5 kartona
- polufinale kupa turskog, uzvrat, domačin ganja 0-1, aktivam rezultat, prva tekma gorila crveni i 5žutih, pobjednik dvoboja ima osiguranu Europu jer u finalu ih čeka Fener koji ima europu kroz ligu, znači ulog ogroman, rasprodan stadion koliko čitam, radi se o ekipama koje imaju debelo iznad prosjeka dva kartona po tekmi, sudac top Sansalan daje u prosjeku 5.22 žuta u prosjeku, i 0.22 c u prosjeku znači debelo preko 5 vjerujem opet da ide na najmanje 5 pa da se vrati ulog a nebi se čudio da završi kao prva tekma sa crvenim i žutima. Jedan super sport drži ovo na 5.5. i ne računaju crvene a favbet nudi dobar value i treba ovo napasti
By Jeffrey
#191514 MIX NOGOMET+ HOKEJ koef 1,69 psk stake 7/10
Francuska(u20)-Gambija tip 1
Švedska -Latvija tip KI 1
- Fra kiksali prvo kolo protiv južne koreje iako su po igri trebali uzet tri boda ali nisu imali sreće, danas će gambija da fasuje...
Švedska hokej, svi znaju šta su švedi u hokeju Latvija nema šanse da nisu domačini išao bi sa čistom pobjedom ovako konačni ishod
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Idemo i danas jako Favbet 10/10 koef 2
Ankaragucu- Basaksehir tip over 5 kartona
- polufinale kupa turskog, uzvrat, domačin ganja 0-1, aktivam rezultat, prva tekma gorila crveni i 5žutih, pobjednik dvoboja ima osiguranu Europu jer u finalu ih čeka Fener koji ima europu kroz ligu, znači ulog ogroman, rasprodan stadion koliko čitam, radi se o ekipama koje imaju debelo iznad prosjeka dva kartona po tekmi, sudac top Sansalan daje u prosjeku 5.22 žuta u prosjeku, i 0.22 c u prosjeku znači debelo preko 5 vjerujem opet da ide na najmanje 5 pa da se vrati ulog a nebi se čudio da završi kao prva tekma sa crvenim i žutima. Jedan super sport drži ovo na 5.5. i ne računaju crvene a favbet nudi dobar value i treba ovo napasti

Koliko sam vidio gledajuči tekmu bilo u regularnom 5-6 žutih, a oni ksžu 4 dali ima tko official website od ove utakmice
By enemies
#191529 5 kartona je bilo, a u 89 ili tako nekoj je dao nekom zuti ali moguce da je dao nekom sa klupe jer drzao ga je u ruci to sam siguran ali kamera je tek prikazala kad je spremao u dzep
By Lučki_radnik
#191552 ovaj favbet bas cirkus izvodi, sad cu im mail poslat sve po spisku, mater retardiranu, 5 je bilo kartona kako god, samo je moglo vise biti, a turci toliko neozbiljni da nemaju nikakvi službeni kanal, pa nismo igrali kup mauricijusa pa da nema signala, teski sadizam