Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#191556 Previše izgubljenjih lopti za Bama, tačno se vidi da fali Vincent. Butler ne može predvoditi napad i biti ball handler jer 5 od 6 puta kad gurne loptu Bamu na niski post, dolazi do udvajanja i ovaj po automatizmu ili gubi loptu ili uzme neki pretežak šut, ne može sebi nikako izgraditi poziciju. Pomoglo je i to što je Boston šibao trojke nenormalno. Butler u iso iskreira sebi, teške šuteve je baš pogađao, Martin također, Duncana sam već spominjao da ima dobru saradnju i da nije više samo spot up šuter. Nadam se zaista da se vraća Vincent iduću, a spominje se da bi i Herro mogao igrati u eventualnom finalu ako Heat prođe dalje.. Ovakav Heat bez Vincenta neće 1 pobjedu uzeti Denveru, Jokić MVP finals, to je već jasno ko dan
By LaVine
#191566 Vracam na ono sto sam uvjek mislio, a to je da sam cijele godine samo preskako kada vidim parove gdje su Majami,Njujork,Sarlot,Detroit odvratne ekipe za gledanje,a posebno za kladjenje :D
Da sam ostao pri tome ne bih sinoc gledao i odigrao bih ovu cetvoticu under ali ne mogu da igram under kada gkedam utakmicu da me ubijess :D
Iako je bolje za Denver da igra sa Majamijem ne mogu da navijam za ubijanje kosarke vec za pravu kosarku sa Bostonom.
Ono ubijanje tempa, zona bez napadackih kreacija je ubijanje kosarke i zato ih ne gkadam nikada.Da sam to htio pratio bih EVROPSKU KOSARKU :D
Svi under sledecu utakmicu ;)
By RussellWestbrook
#191569 Dzamal Marej je jedini igrac koji je u finalu konferenecije imao 30 poena prosjek sa procentima 50-40-90

Ali kad denver uzme titulu ovdje niko nece vidjeti njega nego ce reci jokic igrao sam protiv svih kao dirkenstjan i sam donio titulu denveru

Dzamal murej ol star igrac