Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Lučki_radnik wrote:ovaj favbet bas cirkus izvodi, sad cu im mail poslat sve po spisku, mater retardiranu, 5 je bilo kartona kako god, samo je moglo vise biti, a turci toliko neozbiljni da nemaju nikakvi službeni kanal, pa nismo igrali kup mauricijusa pa da nema signala, teski sadizam

meni sada gubitno proknjižili, gledao sam tekmu onako malo na preskokce mislim da je karton bio u 73min i još jednom sam vidio karton u ruci suca ali nisam vidio kome,a tih nema nigdje u zapisniku, užas šta rade
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:
Lučki_radnik wrote:ovaj favbet bas cirkus izvodi, sad cu im mail poslat sve po spisku, mater retardiranu, 5 je bilo kartona kako god, samo je moglo vise biti, a turci toliko neozbiljni da nemaju nikakvi službeni kanal, pa nismo igrali kup mauricijusa pa da nema signala, teski sadizam

meni sada gubitno proknjižili, gledao sam tekmu onako malo na preskokce mislim da je karton bio u 73min i još jednom sam vidio karton u ruci suca ali nisam vidio kome,a tih nema nigdje u zapisniku, užas šta rade

i meni isto, zato i kažem
By enemies
Jeffrey wrote:

Imao je u 89 negdje u ruci siguran sam ali kamera je nesto drugo pokazivala i onda vratila na suca taman kad je drzao u ruci karton i spremao ga u dzep, a bilo je blizu linije tako da moguce da je taj karton dao nekom s klupe
Ja sam poslao poruku i rekli su mi da ovaj u 45 nije bio za vrijeme igre nego na poluvremenu
By Lučki_radnik
#191582 SLOGA DOBOJ-BORAC 1 (FAVBET 2,55 ) 10/10

Borcu je neki dan završila sezona osvajanje kupa RS-a. Dolaze na izlet pustiti svojima, pada ovo ljudi ko vodostaj, domacinu treba za spas
By Lučki_radnik
#191583 POSUŠJE-VELEŽ 1 (FAVBET 2,35) 8/10

Posušju za spas, gostima završila sezona, nemaju za šta igrati, sudi miloš gligovic koji bi sada trebao domacinu vratiti malo nanešene boli kroz sezonu, ne ide on živ kuci ako ovo ne ostanu 3 boda ovjde, sve je jasno ko dan
By Lučki_radnik
mrsincobain wrote:Kakav strmoglavi pad kvote, Posusje 1.55, Sloga 1.70

hahha bas cudno, jedini oni imaju u ponudi, ja boga stavio, da im se napijem krvi nakon one prevare sa turcima
By Lučki_radnik
jr320i wrote:Na ove trenutne kvote isplati li se?

isplati jer to nije realno da bude u ponudi uopce, zadnjih 5 kola redovito dižemo na toj ligi a pogotovo zadnje kolo kad se sve zna