Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By malsha9323
#191892 Haha bice svega i vcrs. Jel ima da se igra negde ishod i raspon setova, zajedno, komb? :geek:

Bornaa!! Ajde sad nemoj da te prebace na WTA, drzi svoj servis :D
By JohnnyNoCash
#191894 Za sutra odmah
Fognini Ofner 4+ seta 1.55 6/10✅
Kachanov - Kokkinakis 36.5+ 1.90 6/10✅

Oba tenisera bez izgubljenog seta do sada u prva dva kola. Ofner je za razliku od Talijana prošao i kvalifikacije, igra zaista kvalitetno, uvjerljiv na svojijm servis gemovima. Fognini je i u prošlom meču imao padove u igri što je očekivao za njegove godine, ali ja naprosto ne vidim kako ovo ne može doći...

Smiješna kvota na Kačanova, zaista smiješna. Gledao sam prvi meč protiv Lestienna, nije se mogao sastaviti sa lopticom, nakon toga povreda lista francuza i sa vremenom je hvatao momentum i slavio, ma da je i u tom petom setu bilo dosta ' nestabilno'. Kokkinakis riješio iskusnog drogeraša Evansa i onda Wawrinku u zaista epskom meču, moram pohvaliti obojicu na igri, pa ne vidim po čemu je ova kvota od 1.30 na Rusa takva kakva jest. Vjerujem u četiri seta i dosta gemova, jer obojica igrača imaju prilično kvalitetan servis.
By Rudy5
#191900 Nisam stigao danas pisati,baš mi je krivo. Kakav meč igraju Sinner i Altmaier ovo je ludo .Sad ima Cerundolo 1 po 1.50 dobar tip je to.
By Rudy5
#191901 Ne slažem se ovo za Khachanov,mislim da je to rutinska pobjeda za Khachanova s,amo je po meni pitanje je li 3 0 ili 3 1 u setovima ,lik je doslovno svake godine u drugom tjednu Garrosa,nikad ne gubi 3.kolo,dosta čvrst na servisu ,u izmjenama dobar,u glavi jak protiv lošijih od sebe a Koky je zemlja najslabija podloga
By JohnnyNoCash
#191906 Istina da Kokkinakisu zemlja nije omiljena podloga, ali zbog one igre protiv Wawrinke i Evansa moram probati over. Također Kačanov u karijeri od kako nastupa na RG (2016), nije povezao dvije pobjede bez izgubljenog seta.
By Rudy5
#191987 Mislim da Davidovich Fokina može napraviti solidne probleme Djokovicu ,dobra oklada mi je tu da Fokina neće izgubit hendikepom