JohnnyNoCash wrote:Ćorić - Etcheverry 2 1.70 2/10
Altmaier - Dimitrov 34.5+ 1.70 4/10
Cerundolo - Fritz 3.5+ seta 1.55 6/10
Jedini razlog što mi je Ćorić najmanji ulog jeste što igram ishod. Borna treći meč na RG-u, i sva tri će igrati protiv Argentinaca, uspješno je prošao Coriu i Cachina. Zadnji meč je to bilo nekako jedva, na mišiće, dok je Etcheverry rutinski riješio Hanfmana, u prvom kolu mu predao Draper, ma da je i tu bio bolji. Igrali su već jednom u Peruđi prošle godine, Argentinac slavio sa 2:0. Vjerujem da i danas dobija obzirom na formu, pa i podlogu gdje su dosta sporije loptice, što bi više trebalo odgovarati Argentincu.
Svi smo pogledali makar sažetak i najbolje trenutku pobjede Njemca protiv Sinnera, odigrao fantastično. Dimitrov za sada bez izgubljenog seta, oba meča rutinski, ali je u oba meča imao svoje epizode gdje je gubio svoje servis gemove. Vjerujem da mu Njemac može otkinuti makar jedan set, i tako malo zakomplikovati meč.
Cerundolo - Fritz nekako najsigurniji par danas. Publika neće biti na strani Amerikanca to je sigurno, obzirom da ih je ušutkao zadnji meč kad je slavio protiv Rinderkneha, pa su mu toliko zviždali da nije mogao održati pobjednički govor. Ipak Fritz im se zahvalio i rekao da mu je to dalo dodatnu energiju da okrene meč u svoju korist. Cerundolo također jako dobar na zemlji, ovdje mi je baš izgledno 4, pa ako ne i 5 setova vrlo lako moguće.
E tad kad ih je ucutkao pao sam za jedan jebeni gem... ona taraba Rinderknech vratio brejk i odmah poklonio jos jedan. Neverovatno jos jednom kazem kakvi rezultati od nedelje