Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Bodibond
JohnnyNoCash wrote:Ćorić - Etcheverry 2 1.70 2/10
Altmaier - Dimitrov 34.5+ 1.70 4/10
Cerundolo - Fritz 3.5+ seta 1.55 6/10

Jedini razlog što mi je Ćorić najmanji ulog jeste što igram ishod. Borna treći meč na RG-u, i sva tri će igrati protiv Argentinaca, uspješno je prošao Coriu i Cachina. Zadnji meč je to bilo nekako jedva, na mišiće, dok je Etcheverry rutinski riješio Hanfmana, u prvom kolu mu predao Draper, ma da je i tu bio bolji. Igrali su već jednom u Peruđi prošle godine, Argentinac slavio sa 2:0. Vjerujem da i danas dobija obzirom na formu, pa i podlogu gdje su dosta sporije loptice, što bi više trebalo odgovarati Argentincu.

Svi smo pogledali makar sažetak i najbolje trenutku pobjede Njemca protiv Sinnera, odigrao fantastično. Dimitrov za sada bez izgubljenog seta, oba meča rutinski, ali je u oba meča imao svoje epizode gdje je gubio svoje servis gemove. Vjerujem da mu Njemac može otkinuti makar jedan set, i tako malo zakomplikovati meč.

Cerundolo - Fritz nekako najsigurniji par danas. Publika neće biti na strani Amerikanca to je sigurno, obzirom da ih je ušutkao zadnji meč kad je slavio protiv Rinderkneha, pa su mu toliko zviždali da nije mogao održati pobjednički govor. Ipak Fritz im se zahvalio i rekao da mu je to dalo dodatnu energiju da okrene meč u svoju korist. Cerundolo također jako dobar na zemlji, ovdje mi je baš izgledno 4, pa ako ne i 5 setova vrlo lako moguće.

E tad kad ih je ucutkao pao sam za jedan jebeni gem... ona taraba Rinderknech vratio brejk i odmah poklonio jos jedan. Neverovatno jos jednom kazem kakvi rezultati od nedelje
By Rudy5
#192035 Ruud-Zhang (8.5) h2 1.55✅

Ruud je na zemlji jak ali nije neko čudo da razbija protivnike,hendikepom je zadnjih godina dobio samo 2 igrača od slabijih i to ove što nemaju servis a kinez nije taj.Mislim da je Kinez proveo najmanje vremena od svih u prva 2 kola,svjež,u top formi u zadnje vrijeme,nije ga lako brejknuti,ne vidim pobjedu veću od 8 razlike tu nikako .

Coric-Etcheverry (37.5) više 1.75❌

Argentinac je odmorniji,dobro igra ,kv pada na njega,na ovoj podlozi i najjaci ,svi nekako naginju na njega ali mislim da Ćorić ovdje može puno toga uraditi .Dosta je iskusniji u mečevima na 3 dobivena seta ,maratonski mečevi su za njega klasik,ne vidim uopće nikakav pad u igri što neki očekuju,jednostavno vrlo teško će ovo u 3 seta uzevši u obzir sve ,po meni ide to u over

Cerundolo-Fritz (36.5) više 1.7✅

Meni je isto dobrar tip pobjeda Fritza koji je puno bolji igrač ali je na zemlji ta razlika najmanje izražena ali sam ovo igrao .Cerundolo igra od sjaja do očaja,ovdje je dobar,padat će brejkovi često ,Fritz ima problema na GS,gubi koncentraciju lako ,često zna zablokirati,vrlo izgledno i da ode u 5 setova

Zverev-Tiafoe 1 1.45✅

Nema tu kruva za amera,Saša se baš ovdje povrijedio prošle god u epskom mecu s Nadalom kad su ga iznili na kolicima.Trebalo mu je vremena da se oporavi,loš je bio skoro cijelu sez ali ovdje se budi ,vraća se lagano stari Zver A Foe teško išta može na sljaci

Jarry-Giron ( 7.5) h2 1.35❌

Mala kvota na Jarryja,ne znam ja baš je li on uopće toliki favorit,puno mi je izglednije da neće dobiti više od 7 razlike nego pobjeda po istoj kv .Giron dobro maculja fh a malo će brejkova bit za obojicu tu.
By Rovinjez
#192051 Gauff/Pegula vs Azarenka/Maia 1 (1,80) SS✅

Nijedna od njih nije specijalist za dubl ali Amerikanke super skupa igraju i imaju fine rezultate, danas je gauff bila u akciji u singlu i dobila andreevu u 3 seta za 2 sata igre. Ono sto me jako vuce ovom tipu je sto brazilka upravo krece u treci set s alexandrovom a vec su na sat i 45 minuta igre dakle vrlo vjerovatno ce preci dva i pol sata. umor bi tu definitivno morao malo odraditi svoje jer gauff uma daleko vise vremena za rekuperaciju a i mec joj je krace trajao tako da probat cu to
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Gauff/Pegula vs Azarenka/Maia 1 (1,80) SS

Nijedna od njih nije specijalist za dubl ali Amerikanke super skupa igraju i imaju fine rezultate, danas je gauff bila u akciji u singlu i dobila andreevu u 3 seta za 2 sata igre. Ono sto me jako vuce ovom tipu je sto brazilka upravo krece u treci set s alexandrovom a vec su na sat i 45 minuta igre dakle vrlo vjerovatno ce preci dva i pol sata. umor bi tu definitivno morao malo odraditi svoje jer gauff uma daleko vise vremena za rekuperaciju a i mec joj je krace trajao tako da probat cu to

Lagano ih odradile, brazilka jedva čekala da se sta prije zavrsi
By JohnnyNoCash
#192090 Jučer 2/3. Altmaier se ispuhao u pobjedi protiv Sinnera i vidjelo se na startu da će teško do seta.

Jutros sam jebiga zakasnio na ovu dvojicu da predložim 4+ seta, pa ću predložiti još po meni jedan jako izgledan par.

Alcaraz - Musetti 33.5+ gemova 1.85 Admiral 5/10

Prvi meč Alkaraza je uništavao Cobollija, ali se vidi kod mladog Španca da još uvijek ima padove u igri, treći set je uspio Cobolli vratiti na 5-5 i onda posustao pod pritiskom. Nakon toga Taro Daniel mu uzima set ni kriv ni dužan. Posljednji meč protiv Šapovalova koji je imao 1-4 prednost i isti izgubio 6-4 više govori o nestabilnom Kanađaninu nego o 'lošem' Alkarazu. Musetti igra odlično, tri meča bez izgubljenog seta, Kameruna Norria je ubijao bukvalno u prva dva seta, počeo dobro i treći ali onda mali pad u igri, i opet je uspio da se izdigne i slavi sa 6-4. Britanac bez šansi bukvalno. Raniji mečevi protiv Ševčenka i Ymera su manje više bili rutinski. Vjerujem da bi Talijan mogao itekako zakomplikovati život mladom Alkarazu, granica gemova zaista nije velika, pa zato uzimam over umjesto 4 seta, veća i bolja kvota, a vjerujem da oba tipa prolaze
By malsha9323
#192093 Ja cu probati Italijana vise gemova. Igra dobar tennis, ali je Alcaraz stvarno dominantan u ovim uslovima, ima periode kada padne u igri, Daniel je to iskoristio i nekako uzeo set, Shapovalov nije i ako je imao 2 brejka prednosti u jednom trenutku, preveliki je divljak da to odrzi do kraja seta. Mussetti mislim da ce tesko do seta, ali ocekujem da krunise pristojnu sezonu na sljaci i ostane egal u vecem delu meca, te pruzi kakav takav otpor. Jedan TB bi vrv resio stvar, a eventualni citav set lagodno pokrio gemove.

Mussetti 13.5 gemova over @ 1.85 pinnbet 1/10 ❌
By JohnnyNoCash
#192100 Sad sam bas htio da iskomentarišem. Najbolji meč Alkaraza na turniru, a Lorenzo riskirao maksimalno jer španac sve vraća. Mene muči više činjenica što su ovakvi ko Musetti u 4.tom kolu. Na sta je tenis spao u pm