Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jr320i
#192223 Nisam toliko pratio.

Mislite da Djokovic uopste nema sanse?

Meni je ovo bas mala kvota, jedino sa uplatom od 500e, moze se napraviti neki plus :roll:
By sniper07
jr320i wrote:Nisam toliko pratio.

Mislite da Djokovic uopste nema sanse?

Meni je ovo bas mala kvota, jedino sa uplatom od 500e, moze se napraviti neki plus :roll:

Igraj h1 setovi, tu bi trebala biti oko 1.8/1.9
By sicily
#192228 Alcaraz - Đoković 4+S (1.54) Mozzart

Alcaraz bez dileme igra vrhunski tenis ali uopšte ne bih ovu grčku tarabu poredio sa Novakom u bilo kom kontekstu, niti pravio bilo kakvu komparaciju tog meča sa ovim što čeka Alcaraza u polufinalu, verujem da je Đoković dozirao igru i ostavio najbolji tenis za sam kraj turnira i sumnjam da ovo može da ode u 3 seta na bilo koju stranu...
By UcenikBGD
#192232 Novak i Alkatraz su tek sutra. Šta mislite za Rune Rud je lud? Jel to Rud pobeđuje, kvota je 1,80 na njega.
Neko pomenu da je Danac već bio riknuo protiv onog Argenta prošlu.
By iDjoleQ
#192233 Španjolac nije nikad mekša drva od ovih grčkih nacijepao.
Na trećem metru je naišao na par gulavih panjeva ali i to ide bez problema.

Ne treba zaboraviti ko je GOAT ovog bijelog sporta, koliko god i meni Karlito igrao dobro sa druge strane je sada ipak gromada umjesto nekih girosa
By NeLePFC
#192237 Svaka cast ko ima hrabrosti da zategne kvotu 1.6 protiv Djokovica,ko god bio protivnik. Bedna kvota,a Nole je uvek Nole. JEste ovaj mali prejeben igrac i u paklenoj formi,ali stvarno je apsurdno uzeti ga po takvoj kvoti.
By LaVine
#192238 Ovo je GS mali je stigao jednom u finale i osvojio ga gdje nije bilo Novaka, ne bih se zalijetao protiv najaceg mentalnog sklopa u sportu ;)
1.60 taman su postavljene kvote bice to gusto.
Veci mi je value da ce Denver dobiti na 1.75 nego Alkaraz ;)