Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By malsha9323
UcenikBGD wrote:Novak i Alkatraz su tek sutra. Šta mislite za Rune Rud je lud? Jel to Rud pobeđuje, kvota je 1,80 na njega.
Neko pomenu da je Danac već bio riknuo protiv onog Argenta prošlu.

Po mom misljenju, Rune se pita za sve u tom mecu, agresivan je, nema toliko slabih tacaka, sem manje vise polupane glave i eventualno kondicije ako udju u 5, jeste navodno imao fizickih problema protiv Cerundola, ali je imao i set viska, pa kada je progutao neke lekove, otaljao je 4.set, cisto dok ne pocnu da deluju, posle stisnuo zube i dobio, na iste te misice koji su se navodno grcili i uobicajnu depresiju Argentinca na barem nekoliko gemova u svakom setu. Ruud mu ne lezi, ali bi me cudilo da to iko zavrsi u 3 seta. :geek:
By JohnnyNoCash
#192242 Rune - Ruud 4+ seta 1.50 / Ruud 18.5+ gemova 1.60 ✅✅

Ruud ovdje ima finale od prošle godine i očekujem ga ove godine minimalno u polufinalu. Ne tipujem na Norvežanina zbog povrede Runea, već činjenici da mu odgovara Rune kao protivnik. Gledao sam ih u Madridu nedavno, jednostavno je sve izgledalo da će Ruud dobiti lagano, ali se negdje pred kraj drugog seta bukvalno ugasio. imao je prednost brejka 3-4 i servirao, nakon toga gubi idući servis gem, te nakon toga nije iskoristio prilično dvije dobre brejk prilike da bi potom izgubio set pa i meč.
By Jeffrey
#192301 Napao sam jako pobjedu Granolersa i Zebalosa u parovima, koef 1.6 večina klada, da vidim baš jel mogu Dodiga i Krajičeka pogurati u finale, ušao sam baš jako pa da vidimo, jesam maler ili nisam
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Napao sam jako pobjedu Granolersa i Zebalosa u parovima, koef 1.6 večina klada, da vidim baš jel mogu Dodiga i Krajičeka pogurati u finale, ušao sam baš jako pa da vidimo, jesam maler ili nisam

Kakvi su ovo levati, imaš 7 brejk prilika ne uzmeš niti jednu, a ova dva panja 1/1 i dobiju meč, bolje bez ku... nego bez sreće
By JohnnyNoCash
#192306 Jeff prijateljski savjet da u širokom luku zaobilaziš parove u tenisu jer su nepredvidivi. Eventualno kad je GS da se igra over gemova, jer kao i singlovima teže je doći do brejka, kod 40:40 nije odmah brejk lopta već ima prednost pa tek onda gem lopta. Dok recimo na svim ostalim turnirima kod izjednačenja 40:40 je već bl. Generalno iako parovi igraju dobro, stvarno je nepredvidivo u velikoj većini slučajeva...
By JohnnyNoCash
#192313 Zverev - Ruud 4+ seta 1.50 10/10

Ovo rijetko radim da idem sa maksimalnim ulogom, ali po svemu viđenom ja ovdje vidim mogućih 5 setova te da nijanse odluče, pa čak možda i super TB ko će ga znati... četiri seta stvarno ne bi trebala doći u pitanje