Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UcenikBGD
viljasboas wrote:G.O.A.T.

Ma nemoj, otvorio mu se zreb, AlkaTraz se povredio. Nadal zbog povrede nije igrao, Federer zbog godina, Kuerten Guga se penzionisao!!!
Srecno osvojio svih 23 GS turnira.
Ps. Ja sam teniski under manje!!! Ja sam teniski RW!!!
Sutra ce kosarkaski UM i RW umreti od muke,harakiri su spremili,nadaju se jos malo,nada umire poslednja!!!
By Bodibond
#192481 Nemojmo jesti govna... da se Alcaraz nije povredio bilo bi 3:1 za malog. Videlo se u drugom setu da je pitanje trenutka kad ce prelomiti mec na svoju stranu.
Sve je ok biti pristrasan, iako nisam ljubitelj Srdjanovog malog cestitke i njemu i Srkiju sto ga je napravio.
By Bodibond
UcenikBGD wrote:
viljasboas wrote:G.O.A.T.

Ma nemoj, otvorio mu se zreb, AlkaTraz se povredio. Nadal zbog povrede nije igrao, Federer zbog godina, Kuerten Guga se penzionisao!!!
Srecno osvojio svih 23 GS turnira.
Ps. Ja sam teniski under manje!!! Ja sam teniski RW!!!
Sutra ce kosarkaski UM i RW umreti od muke,harakiri su spremili,nadaju se jos malo,nada umire poslednja!!!

Ti mili lekara nekog da vidis, nisi bas najbolje. Bez uvrede
By UcenikBGD
Bodibond wrote:Nemojmo jesti govna... da se Alcaraz nije povredio bilo bi 3:1 za malog. Videlo se u drugom setu da je pitanje trenutka kad ce prelomiti mec na svoju stranu.
Sve je ok biti pristrasan, iako nisam ljubitelj Srdjanovog malog cestitke i njemu i Srkiju sto ga je napravio.

Prdiš kao i obično!!! :D :D :D

Da se nije povredio?
Šta se povredio,hvataju ga grčevi ko pizdu u 20 godina, nek ide kući kod mame da plače, navikao na 2 seta da igra i u 3 seta da tambura slabije,kad mu dođe tvrdo odma grčevi. Ko ga jebe!!!
Lako je Nadalu bilo da osvoji 14 RGarosa,kad je Soderling oboleo, možemo i tako, zar ne?
Da je igrao polufinale protiv Ruda, ne bi ga fatali grčevi mili mili, možda će i Bam BAma da vataju noćas jbga
By Bodibond
UcenikBGD wrote:
Bodibond wrote:Nemojmo jesti govna... da se Alcaraz nije povredio bilo bi 3:1 za malog. Videlo se u drugom setu da je pitanje trenutka kad ce prelomiti mec na svoju stranu.

Prdiš kao i obično!!! :D :D :D

Da se nije povredio?
Šta se povredio,hvataju ga grčevi ko pizdu u 20 godina, nek ide kući kod mame da plače, navikao na 2 seta da igra i u 3 seta da tambura slabije,kad mu dođe tvrdo odma grčevi. Ko ga jebe!!!
Lako je Nadalu bilo da osvoji 14 RGarosa,kad je Soderling oboleo, možemo i tako, zar ne?
Da je igrao polufinale protiv Ruda, ne bi ga fatali grčevi mili mili, možda će i Bam BAma da vataju noćas jbga

Pa ako ces tako da generalizujes za Nadala onda jbg :D
Nisam rekao nista lose za Novaka, nije u pitanju jedan grendslem pa da je diskutabilno da je najbolji ikada. Covek je pre ovoga osvojio 22, tako da nema sumnje da je najbolji.
Samo me nerviraju ta prepucavanja, trljanje na nos i te stvari. Dosad je bilo za Jokica sad se preslo na Djokovica. Nek crknu dusmani, samo mogu da nas mrze i to. Jbg stvarno mi to ide na zivce :)
Zasto po defaultu moram da volim Djokovica? Zato sto je Srbin? :D
Imam svoje razloge zbog kojih ga ne volim, ali naravno cestitam najbolji je svih vremena koji je uzeo reket u ruke.