Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
enemies wrote:Ove sezone sam ja mislim sa kartonima 80% utakmica fulao di je vaznost utakmice bila neupitna, bolesno…

Jebo mene pas ako tu suci i kladionice umiješane, već me dva puta tako ukenjaju da u regularnom dijelu nema kartona a krenu produžeci odmah kao počeo davati. A u regularnom dijelu mogao dati 5-6 bez pardona, imaš u regularnom 30 faula daš dva žuta i to jedan na kraju reda radi, krenu produžeci za 11 faula daš 7 kartona , naravno kad se ne računaju. Nije tu do suca već jednostavno ako na jednom piku ima previše uplata jednostavno pik ne smije proći. Evo jučer sam igrao CG Mađ prošlo, a ovaj koji mi sigurniji bio i natrpao jače padnem, nemam riječi
By enemies
#192807 Ma iskreno ja nisam tip koji je pobornik tih prica o namjestavanjima, ali ovo mi je precudno, nisam gledao tekmu pa necu pricat
Ali sjecam se prije dvije sezone, igrao je neko iz Italije, tipa Spezia Benevento tako neke ekipe, zadnje ili predzadnje kolo, ko izgubi ispada, ulog velik, ti si predlozio na forumu, ja sma isto tako sam natrpao jer svako ko se imalo kuzi u kartone ce sam odigrati…
Gledam tekmu, ljudi se masakriraju, uletavaju, covjek ne bi izvadio zuti da mu neko stavi pistolj na glavu! Znaci na toj tekmi ako nisu kladionice odigrale svoje onda ne znam…
Ista dtvar se desila Kolumbija i neko ne mogu se sjetit prosle kvale za SP
Cekam kartone, usao sam 10/10, ljudi se cupaju, ovaj ga prodje, potrga mu dres da ga zaustavi ovaj ne vadi zuti, jednostavno mi nema drugog objasnjenja…
Ja sam ove godine finu lovu uzeo na HNLu di sam igrao under kartona, to me jedino izvlacilo
A ovi overi su me masakrirali ove godine..
By Jeffrey
#192838 Bjelorusija - Kosovo tip 4.5+ kartona Favbet 1.85
- idem na kartu politike nisu priznali Kosovo, pa različite religije, i još kad se doda grube ekipe Bjelorusija prosjek 3, Kosovo 2 u ova 3 kola , imamo pokrivenu marginu.
Sudi Austrijanac Weinberger , odličan na kartonima, u zadnje 4 tekme što je sudio izvadio u 3 tekme crvene, tako da i tu smo pokriveni.
Minus okladi igra se u Madarskoj ali to mi nije razlog da ne uzmem okladu za srednji stake 4.5/10
By JohnnyNoCash
Jeffrey wrote:Bjelorusija - Kosovo tip 4.5+ kartona Favbet 1.85
- idem na kartu politike nisu priznali Kosovo, pa različite religije, i još kad se doda grube ekipe Bjelorusija prosjek 3, Kosovo 2 u ova 3 kola , imamo pokrivenu marginu.
Sudi Austrijanac Weinberger , odličan na kartonima, u zadnje 4 tekme što je sudio izvadio u 3 tekme crvene, tako da i tu smo pokriveni.
Minus okladi igra se u Madarskoj ali to mi nije razlog da ne uzmem okladu za srednji stake 4.5/10

Dobar tip bio, uzeo sam na pol 2.5 1.60 i opet ništa :roll: :roll:
Nego i za vrijeme korone vidjelo se koliko prazne tribine utiču nekad na emocije na terenu. Ne sumnjam da će u uzvratu na Kosovu biti 5 minimalno jer su pred kraj utakmice se za vratove pohvatali, ali sudija samo otrčao razdvojio i nastavio dalje...
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:
Jeffrey wrote:Bjelorusija - Kosovo tip 4.5+ kartona Favbet 1.85

Dobar tip bio, uzeo sam na pol 2.5 1.60 i opet ništa :roll: :roll:
Nego i za vrijeme korone vidjelo se koliko prazne tribine utiču nekad na emocije na terenu. Ne sumnjam da će u uzvratu na Kosovu biti 5 minimalno jer su pred kraj utakmice se za vratove pohvatali, ali sudija samo otrčao razdvojio i nastavio dalje...

Nisam gledao, podsjeti na pik za uzvrat jer ja ću ga sigurno isto igrati .
By Jeffrey
#192941 Varaždin- Zrinski više od 2.5 gola prijateljska
Lokali 1.75 stake 10/10
- igra se 2x60min, lokali su uredno to priznavali prošle godine pa idemo probati