Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By malsha9323
#193043 K.Anderson PRA 20.5 over ✅✅

Sramotna partija prosli mec, klasa je iznad vecine igrace "svoje" reprezentacije, ocekujem da to i potvrdi jednom all around partijom, protiv optimalno protivnika sa kojim mogu da odigraju

T. McFadden 12.5 under ✅✅

Gruzija jaka unutra, SLO na bekovskim, ocekujem da pogine u deff zadacima

Milutinov 7.5 sk over ✅✅

Kinezi mu pravili probleme u off skoku, mnogo je bolji skakac nego sto je to pokazao protiv njih, moze do skoka na obe strane terena. Petrusev upitan, Ristic ima svoju rolu. Rizik BO.

Jovic 4.5 ast over ✅✅

Pass 1st plej, trebao bi prespojiti ekipu sa barem 5 dodavanja, protiv brzog pace-a koji portorikanci forsiraju. Rizik BO.

Ingram 9.5 over ❌

Na osecaj, mora proraditi, lik ne zna gde se nalazi, pricao je nesto na temu da mora naci nacin da doprinese timu. Odigran i ast na narodnom.

Huertas 7.5 over ❌

100 godisnji MH, vrlo upucen u spanski sistem, Neto out, na iskustvo mora pogurati ekipu. Dobar mi je i Benite sa tog meca,ali uzet na narodnom.

Granice @Admiral
By Rudy5
#193044 Ahmet Duverioglu (12.5) više 1.85
Slovenija-Gruzija(7.5) 2 1.8

Ahmet ili po jordanski Al Dwairi je jedan od dva ključna igrača Jordana,neko za koga se igraju akcije što nije stvar u klubovima.Lani je uzeo stanku iz Burse i nije igrao pol sez zbog potresa koji su pogodili njegove bližnje. Igrao je pripreme ,30+ min , Novi Zeland je jedna od najlošijih ekipa u zaštiti reketa,mislim da ide preko

Slovenija je ranjena,bez Ede i Čančara samo je pitanje ko će ih iznenaditi ,imaju premale šanse protiv nekih jačih ekipa a ovdje mislim da čak Gruzija može do pobjede .Dobra petorka Gruzije,imaju kvalitetu iako nisu djelovali kao neki tim,jači su na nekim pozicijama od Slov,ne vidim da gube više od 7 razl
By Nasir Jones
#193052 Totalno drug obraz sto se tice klub-repka... mislio sam da su ga gruzici dobro zatvorili ali sad vidim da mu u repki nije ofenziva ni malo blizu...

Rovinjez bravo, danas imas 3/3
By UcenikBGD
petko87 wrote:
petko87 wrote:N. Jovic over 9.5 @1.86 betmgm

Vrlo lagano :mrgreen:

Bravo za burazere Jovice!!!
Ja cekam opet i Stefan Jovic +5.5 asista i on u poslednjem minutu baca Nikoli za monstruozno kucanje!!!