Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#193073 Bogdan Bogdanovic over 15,5 (1.85) SS

nije sutirao najbolje prve dvije utakmice ali otcepit ce se to sigurno, bez obzira na to zabijao kini 14 za 23 minute i 17 portoriku za 31 minutu, budu li se sudanci drzali na nekoj pristojnoj udaljenosti i bude li on unutra 25-30 min morao bi preko

Kaier Li over 15,5 (1,85) SS

kaier li ilitiga kyle anderson, protiv srbije ocajan bez poena a onda 22 protiv sudanaca a slicno od njega ocekuju i protiv portorika sto ce morati biti ako zele neku sansu da naprave iznenadenje

Marcelinho Huertas over 5,5 asista (1.86) bet365

igrao svega 9 minuta kontra spanjolske a sutra bi morao daleko vise, kao sto znamo ostali su bez raulzinha neta tako da ostaje organizacija na njemu i yagu koji ipak daleko vise gleda kos tako da mislim da ce on sutra biti taj koji ce sutra podijeliti tu loptu kako treba
By Rovinjez
#193084 Ognjen Dobric over 8,5 (1.85) SS

muci se sa sutem za 3 poena na ovom turniru ali vjerujem da ce proigrati i on sad kad je najpotrebnije, obrana standardno kvalitetna s njegove strane a dat ce nadam se i svoj obol u napadu, bogdanovic i milutinov ce privuci veliku paznju obrane i ocekujem od njega i nikole jovica sutra da imaju jako dobre utakmice

Andres Feliz over 12,5 (1.85) SS

igra jako dobro standardno, towns logicno prva zvijezda i puno toga ide na njega sto je i dobro za njega i ostale posto imaju dosta prostora, kontra filipina prvo kolo na granici a onda dva overa

Mike Tobey over 11,5 (1.85) SS

mozda i najbolji par za sutra, nakon otpadanja landalea u zadnji cas australija ostala prakticki bez pravog centra, suradnja luke i njega je sjajna i bit ce im jako tesko braniti taj njihov pik i vidim ga preko definitivno

Patty Mills over 18,5 (1.85) SS

australija vise nema prava na gresku ako zele dalje, odigrao je dosta skromno protiv japana ali nije ni bilo potrebno na kraju sto sutra sigurno nece biti slucaj, ocekujem odmah da krene jako od starta i sutne svojih 15-20 suteva i da prebaci to
By Rudy5
#193086 Fontekio je klasa teška ali kakav potez napravi na kraju kad je uzeo sut 5,6 sek do kraja napada a razlika izmedju 2 sata 4sek,baš svašta
Za danas mi je dobra Australija 5.5 hendikep da će ih lagano riješit iako je još bolje možda pobjeda čista Australije po 1.6 daje u premier ponudi .Da im ne fali Landale to bi bila puno manja kv,jednostavno je Slovenija pretanka ekipa,nisu dosad imali teške protivnike ,danas će se njihove slabosti dolazit do izražaja a Australiji je must win tekma
By UcenikBGD
Rudy5 wrote:Fontekio je klasa teška ali kakav potez napravi na kraju kad je uzeo sut 5,6 sek do kraja napada a razlika izmedju 2 sata 4sek,baš svašta
Za danas mi je dobra Australija 5.5 hendikep da će ih lagano riješit iako je još bolje možda pobjeda čista Australije po 1.6 daje u premier ponudi .Da im ne fali Landale to bi bila puno manja kv,jednostavno je Slovenija pretanka ekipa,nisu dosad imali teške protivnike ,danas će se njihove slabosti dolazit do izražaja a Australiji je must win tekma

Pa morao je da uzme sut i ranije,jer njima odgovara samo pobeda od +6. Ne znam koji se krasni raduju i skacu kao pomahnitali kad su ispali tj.idu kuci ako Srbija ne pobedi Dominikansku sa vise od 8 razlike.
Itaija je je sad u krugu -3 ( izgubili od Dom.Rep. -5 a pobedili Srbiju +2 ), Srbiji je dovoljna pobeda od pola kosa da prodje dalje a Dom.rep ne sme da izgubi -9 i vise
By Rudy5
#193089 Znam to ali mislio sam na konačni ishod ,da su izgubili išli bi kući a ovako opet imaju solidne šanse .Srbija uglavnom drži sve u svojim rukama iako nisu vratili Talijanima za prošlu god
By Rudy5
#193092 Dosta se podcjenjuje Latvija,Banchi radi dobar posao ,još im nema Porzingisa a povrijedio im se nedavno drugi Bertans. Zoriks ih vratio u život,Bertans ih odveo u vodstvo,Španjolskoj je velik problem nedostatak ball handler kad se lomi,Diaz igra dobru obranu ali u napadu hmmm,nema Rubija,nema Browna a ćaćo se oprostio .Latvija izvuce prvo-12 protiv franc pa -11 protiv Špan u 4/4 .Baš su gotivna ekipa,nema šta