Kakve glupe fore
Kakve glupe fore
Mikelito86 wrote:18:00 Riga-Feldi Eboli, tip 1 koeficient 2,87 bet 365. Ovo moram uzet pa makar pao, odigrat cu jos double 1x koeficient 1,9 povezano sa palmom koeficient 1,15, jer u Sloveniji moraju biti minimalno dva para a na betu nema 1x za odigrat. Riga igra doma, juce dobila francuze, iako ni sami ne znaju kako, a taljani sa Barcelonom izvukli bod,isto sami ne znaju kako, oboji u zadnjim sekundama dali gol. Turnir se igra u Latviji, to je jedan od razloga zasto me vuce na Rigu, a i ekipu imaju vrhunsku,doduse to je sest igrača a ostalo su domačini,a latvijci nisu bas neko ime u futsalu, zato pa imaju Ricardinha koji je zadnjih 15 godina medju top igracima na svetu,istina da je več u godinama al vec samo njegova pojava napravi svoje, suigraci daju više od sebe, pritisak na sudiju, respekt druge ekipe...igra on, dva brazilca,dva argentinca, koji su vrlo dobri igrači i najbolji beloruski igrač a ostalo su domači dečki, tako da ovom tipu je minus sto nemaju sirinu i pitanje kolko su se juce potrošili. Druga ekipa je prvak Italije, sto odma znaci da bi trebali biti bolji od Rige. Juce su ko sto sam reko izvukli remi sa Barcelonom, to je vrhunski rezultat, tako da po tom pitanju je logično da su favoriti, samo oni ne dobivaju uvjek pa se nadam d ni danas nece. A i u prvenstvu se muce, a italijansko prvenstvo nije to sto je nekad bilo, tako da stvarno vidim d Riga ima sanse u tom mecu. Sretno ko izprati.
Mikelito86 wrote:20:00 Sevnica - Bronx, tip 1, kvota 1,50. U pitanju opet futsal, u utorak proslo moglo bi se reč bez ikakvih problema, jedan gol samo pao na tekmi. Danas igram pobjedu na Sevnicu, najvise iz razloga jer kod gostiju iz prve postave imaju cak dvojica zute kartone,jedan od tih je najbolji topnik ekipe, a po mojim saznanjima kod sevnice igraju svi glavni igrači. Prvu tekmu dobila Sevnica vani sa 4:2, pa ne vidim razlog zasto doma ne bi dobili, jos jedan plus ovom tipu je sto se sevnica bori za trece il cetvrto mjesto koje u doigravanju nosi prednost domačega terena, a za oba mjesta zaostaju jedan bod tako da motivacija bi trebala biti. A bronx je proslo kolo dobijo direktnog konkurenta za obstanak tako da obstanek je skoro več osiguran, u kupu su sa nogom i pol več u polufinalu tako da se nadam d če im ta tekma biti idemo odradit jer se mora, plus ko sta sam reko dvojica imaju kartone,tako da cu biti vrlo iznenadzen ako tu tekmu ne izgube jedno 3 razlike. Sretno bilo meni i svakome ko (ako) izprati .
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]