Litvanija - Srbija 2 & < poena [169.5] @3.70
Jokubaitis 13.5- @1.45
Gudurić 11.5+ @2.70
Bogdanović 22.5- @1.60
Edwards 20.5+ @1.90
Bridges 2.5+ skokovi @1.80
Reaves 3.5- asistencije @1.60
Kvota: 126.82
Ukratko, 30+ min, izgledao pristojno na krilu prosli mec, dosta napadao off skok( uhvatio jedan jedini, stats greska isao je skoro svaki napad na isti) ocekujem nesto slicno danas. Litvanci dobri u skoku, ali igrace oni komb odbrane, dok se dvojica C bore za skok, siguran sam da uskace neko iz drugog plana.

upload free pictureBrazdeikis bitan igrac za litvu, dobar u odbrani i u napadu, ima dobar procenat suta, vrti se oko granice, mislim da ce imati danas laksi matcup nego valanciunas i jokubaitis.
Srbija pruza dobar pritisak na centre, valanciunas veliki potrosac lopte, prosjek mu je 3to, danas bitan match pa ce biti jos vise nervoze i ocekujem ga na 5-6to. To mi je tip dana.
Mislim da ricci moze protiv amerike i ova granica je mala za takvog sutera. Jedino je izciglario i imao probleme sa faulima protiv srbije pa zato malo manji prosjek. Za hrabrije mozevi 10pts or more, kvota odlicna.
Schroder glavni suter u ekipi, sve ce ici preko njega, protiv latvije zna biti veliki broj poena i 20pts nebi trebao biti problem. Svi glavni igraci protiv latvije vise manje presli svoju granicu.
Wagnera uzimam sto je dobar u sutu za tri i ima size za laganu borbu u raketi protiv latvije.
Doncic ce puno forsirati u raketu, tu ce biti dosta ass na trojku + pnr sa tobeyem.
Najvise ocekujem i od tobeya, imat ce dosta prilika za open wide shot za tri, + kanada nije jaka u odbrani rakete.
Xavi Pascual wrote:Poslednji tiket za ovaj WC2023 / kvote Mozzartbet:
Litvanija - Srbija 2 & < poena [169.5] @3.70 ✅
Jokubaitis 13.5- @1.45 ✅
Gudurić 11.5+ @2.70 ❌
Bogdanović 22.5- @1.60 ✅
Edwards 20.5+ @1.90 ❌
Bridges 2.5+ skokovi @1.80 ✅
Reaves 3.5- asistencije @1.60 ✅
Xavi Pascual wrote:Poslednji tiket za ovaj WC2023 / kvote Mozzartbet:
Litvanija - Srbija 2 & < poena [169.5] @3.70
Jokubaitis 13.5- @1.45
Gudurić 11.5+ @2.70
Bogdanović 22.5- @1.60
Edwards 20.5+ @1.90
Bridges 2.5+ skokovi @1.80
Reaves 3.5- asistencije @1.60
Bravo za Bridzisa, odlican par, usao u prva tri minuta
Te Amere na skokove treba ganjati
Ispratio sam i nase dvojku i manje
Isto i za Malsu pohvale za Bogdana
Italijani će sasvim sigurno biti odmorniji, predviđa se efikasan meč. Melli odlično poznaje Andrejsa Grazulisa koji nastupa za Trento, a kako će se igrati u znatno bržem ritmu nego što je to inače u mečevima između Milana - Trenta, očekujem da iskoristi sve svoje kvalitete. Veliku potrošnju Letonije - Melli bi morao iskoristiti pre svega na defanzivnom skoku, a ne bih bio iznenađen da vidimo i po koje touchdown dodavanje za Tonuta/Fontekija.
Dostupno: Soccer, Maxbet, Admiral...
Nama dobro poznat trojkas, sad vec veteran, nije dobio zapazenu minutazu na turniru, sto je bilo i za ocekivati. Litvanci odmorniji, Slovenci indisponirani, pogotovu Luka i ovo ce verovatno biti jos jedna u nizu "run and gun" tekmi. Ne ocekujem Valanciunasa i Doncica na 100%(ako uopste budu i igrali), pa prednost dajem igracima iz druge petorke.