Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
#193255 Lessort 12.5 poeni/7.5 skokova manje vecina kladionica

Hernangomez 11.5 i Grant 7.5 vise meridian

Vildoza 8.5 manje admiral

Dorsey 10.5/12.5 veca gr manje balkan bet

Wilbekin 3.5 ass manje vecina

Motley 1.5 ass manje balkan bet

Melli 7.5 manje

R.Fernandez 6.5 manje

To je nesto moje za danas sto mi je zapalo za oko

Pomenuo sam u drugoj temi Costela iz Baskonije ali za to cekam startne postave
By Rovinjez
#193258 jedan igrac kojeg nigdje nisam vidio je moustapha fall koji bi morao biti beton under na nekoj 6-7 granici, sad je tu milutinov kao napadacki puno talentiranija opcija, igrat ce on 15-ak minuta kao u superskupu kad je ostao bez poena
By Jeffrey
Rovinjez wrote:jedan igrac kojeg nigdje nisam vidio je moustapha fall koji bi morao biti beton under na nekoj 6-7 granici, sad je tu milutinov kao napadacki puno talentiranija opcija, igrat ce on 15-ak minuta kao u superskupu kad je ostao bez poena

Nema ga nitko u ponudi
By ottorinator
Rovinjez wrote:jedan igrac kojeg nigdje nisam vidio je moustapha fall koji bi morao biti beton under na nekoj 6-7 granici, sad je tu milutinov kao napadacki puno talentiranija opcija, igrat ce on 15-ak minuta kao u superskupu kad je ostao bez poena

Ovdje piše da je OUT

https://www.rotowire.com/euro/daily-lineups.php
By Rovinjez
ottorinator wrote:

Ovdje piše da je OUT

https://www.rotowire.com/euro/daily-lineups.php

je da fall nece igrati sad sam si preveo s grckog njihovu najavu utakmice a brazdeikis ima neke sitne sanse da zaigra al isto out vjerovatno, juancho mi je bio glavni tip s ove utakmice pa nisam ni citao olympiacosovu najavu utakmice.. svejedno kad se vrati ako ga budu stavljali on ce 90% utakmica biti under
By Xavi Pascual
B. Paul 8.5+ (Budućnost)

Mozzart Bet nudi odličnu marginu (za jedan poen manju) od ostalih kladionica, a ekipa Mornara je idealan rival za razigravanje igrača poput Brendona Pola. Ne bih bio iznenađen da bude blizu dvocifrenog broja šuteva za tri poena, a česta diskomunikacija u preuzimanju i odbrani reketa, može da dovede do nešto lakših poena.

Brandon PAUL 12 pts (4/5 3FG) ✅