Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
KENZO_13 wrote:Sto nema niko Motleya u ponudi iz Fenera?
Jucer dan je bio ocajan.

Pinnbet 13.5

Proslu je bio uzasan, ali sad je protiv Karsijake bio glavni igrac
By ahela
lucianonk wrote:Hanga 7,5 manje 1,80 lobbet 1,75 volcanobet

Iskreno iznandio sam se sto ga uopste ima u ponudi i tek kad sam granicu vidio. Hanga je realno igrac za 5,5 kad ge uopste ima u ponudi. Ovo veceras mi je previse, doveden je u ovaj tim zvezde iskljucivo zbog odbrane i da krpi sve sto moze za Tea, Šabaza i Yaga. Nece on imati mnogo prostora u napadu niti ce forsirati, tako da ga ni u jednom scenariju ne vidim preko ove granice veceras.

Sa svime se slažem sem sa Hangom. Ako si gledao najpre pripremne utakmice, a onda i utakmicu sa Asvelom, može se videti da Hanga ima potpunu slobodu u igri. Protiv Asvela je sutnuo 11 puta i postigao samo 7 poena, promasio par zicera i mogao je na da ode na dvocifreno lagano. I tada sam ga na 6.5 igrao plus, a i veceras ponovo. Jos jedan plus za ovu igru danas je neigranje Branka Lazića, koliko god to mozda nekome smesno zvucalo, ali on ima 10-15 min po utakmici.
Srecno!
By Darko1987
#193369 @ahela, prebacio sam ti post u ovu temu i korigivao ga onako kako bi trebalo to da se radi…

@lucianonk, u ovu glavnu temu za EU košarku svaki prijedlog ostavljaj u odvojenom postu, mnogo lakše za pratiti i preglednije je. Znači možeš ostaviti koliko god želiš prijedloga al’ ih razdvajaj jer ovako kao što si sad uradio nije baš pregledno… :roll: Srećno večeras… :mrgreen:
By ahela
Darko1987 wrote:@ahela, prebacio sam ti post u ovu temu i korigivao ga onako kako bi trebalo to da se radi…

@lucianonk, u ovu glavnu temu za EU košarku svaki prijedlog ostavljaj u odvojenom postu, mnogo lakše za pratiti i preglednije je. Znači možeš ostaviti koliko god želiš prijedloga al’ ih razdvajaj jer ovako kao što si sad uradio nije baš pregledno… :roll: Srećno večeras… :mrgreen:

Hvala, nisam toliko upućen sa pravilima jer ne pišem često. Jedino ne znam koliko je najpametnije da se komentar na neki tip iz analiza prebaci ovde, jer onda ljudi ako citaju samo analize a ne ulaze ovde u komentare ne vide suprotno misljenje, ali ako su takva pravila onda okej!
By Nilliw
#193382 Kakav uzasan pad na Matkovica skokove

Prvo su mu svirali nepostojeci faul u napadu na ofanzivnom skoku, a onda onaj glupan pravi korake pre suta koji je omasio a Matkovic uhvatio skok

Nakon toga ga vadi i ne vraca se do kraja utakmice
By KENZO_13
#193383 Ja sam ga imao na poene ispod i vec na poluvremenu nije smio vise poena dati i tako je ostao. Ova ekipa Olimpije je ocajna, ne kontam njihovu svrhu.

Sta je ovo Mihailovic sada na 10.5, jutros bio na 13.
Da mu nije ovo premalo?

Pado na Ukrajina Sj. Makedonija preko 4.5 kartona :oops: