Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By 2paNN
#193415 M. Teodosić 8,5 OVER1,90 soccer

Dočekao sam konačno da soccer izbaci igrače pa da odigram Tea u singlu za srednji ulog. Gledajući neke prošle tekme Zvezde, mislim da je i Teo sam shvatio da mora i on da doprinese sa poenima i da povuče više nego što smo mislili. Yago se za sad ne koristi u euroligi i ako bude ulazio večeras to će biti nešto sitno. Odbrana Monaca će biti fokusirana na Šabazu i Nedoviću, neverujem da će toliko obraćati pažnju na Tea kao na njih dvojicu. Teo najviše ima pokušaja za tri poena, nekako mu se sad igra bazira više na to nego na bilo šta drugo, uspe da izvuče i poneko slobodno. Smatram da ovo može večeras da pređe bez neke preterane muke. Takođe, neće imati ni puno prostora za razigravanje, tako da bi morao da gleda više ka košu.

Pozdrav i srećno! :ugeek:
By Alexey35
#193417 N. Nedovic under 3,5 asista @1,65
soccer, mocart

Dosta mu se otvorilo u ovih par utakmica gde je razlika bila velika pa su svi igrali za ekipu, sve bilo super i onda Nemanja nabijao neke asistnecije, ali cak i pri tome on u dosadadnjih 5 utakmica 3el i 2aba ima dva overa sa 4 asistencije. Mislim da je ova granica taman za under, jedino je kvota malo slabija.

V. Brodziansky over 8,5 @1,85 ✅✅
soccer, maxbet

Nema Feliza i Endruza danas, ne toliko bitno za ono sto igra Slovak, ali pomenuta dvojica su glavni skoreri, neko mora da nadomesti te poene danas. Za sad sto smo videli, sve nose Tomas i Tomic, a Brodzi je poceo da se dize zadnje dve nakon uzasne prve tri. Dvocifren i protiv Cedevite i protiv Unikahe u prethodnih sedam dana, verujem da moze da nastavi uzlaznom putanjom.
By Rovinjez
#193419 Steven Enoch over 9,5 (1,85) admiral

Aris ima jednog jedinog centra tako da gledaju ga napasti protivnici od početka, Enoch napadački talentiran centar i budu li ga tražili morao bi preko, vjerojatno najbolji par dana kosarke ako se mene pita
By Jeffrey
#193428 Hezonja 8,5 manje super sport 1.85

- povratkom Decka najviše je izgubio, protiv žalgirisa 8min, šut 2/5 , ogromna širina kod reala i sad treba tu tražiti undere dok se može uloviti. Sa druge strane Milano koji zna defenzivno odraditi dobru rolu,, na njegov usage rate moram ovo uzet, ovo će prebaciti ako bude imao šut 80% +

Musa 12,5 manje bet365 1,72 ✅✅

- ista stvar , ogromna širina kod Reala svi vole šutnuti a Musa van forme, i on Campaza nema više loptu i tako važnu ulogu u ekipi kao prošle godine.
* nezgodno je dva igrača iz iste ekipe ali idem probati (ps hezonja mi sigurniji)
By Jeffrey
#193429 Smajlagić manje 8.5 Germanija 1.85

- ne očekujem ga na parketu preko 16-17min, mislim da ga Žac neće koristiti večeras puno treba mu skok a to će teško dobiti od Alena tak da ova margina na usage rate mi ima value, i još Oly doma koji zna odigrati obranu tvrdo.
By 2paNN
#193431 Milutinov P+S 20.5 + 1.90 maxbet ✅✅

Ocekujem od njega da vlada reketom, jednostavno nema ko da ga zaustavi u ekipi Partizana. Fizicki je jaci od svih, takodje lepo saradjuje sa Walkupom u piku. Ocekujem takodje i utakmicu dosta neizvesnu do samog kraja tako da i bice tu dosta minuta. Vraca se i Sikma koji je jedan od boljih visokih igraca koji znaju da odigraju visoke paseve i lobove sa svojim centrima. Nikolu ocekujem veceras na 15+7 otprilike.

Pozdrav. :ugeek:
By Jeffrey
#193443 Oly-Partizan +7 tip 2 favbet 1.7 ✅✅
( znači da Oly neće dobiti sa 8 i više razlike, na 7 povrat uloga)

- Oly jako oslabljen Sikma, Mckissi, Bradzeikis su out, Goss još se nwe zna, ako i on bude out Partizan može do pobjede, idem sa sigurnijom verzijom vjerujem u egal meč
By Jeffrey
#193450 Franklin 12.5 + večina klada 1.85 ✅✅

- Borac jako oslabljen danas, Birts nije trenirao virus, ali trebao bi igrati, Segu nije putovao, Hant od priprema povreda ruke tako da vrlo kratak roster. Očekujem brzu tekmu na dosta poena, Franklin se pokazao protiv jake Zvezde 11 poena, tak da Split on može lagano da natrpa na 15+ poena u ovom skraćenom rosteru